Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Leukste Punt, kavels, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Leukste Punt, kavels, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 16
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 62.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
HoogtePUNT
‘Het Leukste Punt’ is het hart van gezellige Waterschapsbuurt in Amsterdam Nieuw West.  Een buurt die met de dag leuker wordt. Hier maken oude flats plaats voor nieuwe eengezinswoningen en kleinschalige appartementengebouwen. Kies ook voor wonen op ‘Het Leukste Punt’. Dan w...

Volledige omschrijving
HoogtePUNT
‘Het Leukste Punt’ is het hart van gezellige Waterschapsbuurt in Amsterdam Nieuw West.  Een buurt die met de dag leuker wordt. Hier maken oude flats plaats voor nieuwe eengezinswoningen en kleinschalige appartementengebouwen. Kies ook voor wonen op ‘Het Leukste Punt’. Dan woont u straks in een groen en ruim opgezette wijk! Lekker rustig, maar wel gezelllig stads.
 
UitgangsPUNT
Kavels zijn hot! U koopt de kavel van Ymere. Als u wilt, kunt u de architect en bouwer zélf kiezen. U bepaalt vervolgens zelf hoe uw huis eruit komt te zien. Uiteraard moet uw woning aan vastgestelde eisen en voorwaarden voldoen. De woning wordt een rijwoning. De richtprijs voor zo’n zelfbouwwoning is 202.000 euro (v.o.n.), inclusief de kavel. U kunt ook kiezen voor woningen uit een brochure. Ook deze woningen zijn nog geheel aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Het voordeel is dat deze huizen passen binnen de door Ymere gemaakte begrotingen. Zo weet u exact waar u financieel aan toe bent.

Of u nu een woning uit de brochure koopt of met uw eigen architect aan de slag gaat, in beide gevallen staat u er niet alleen voor. Samen met de bouwbegeleider zorgt u ervoor dat de woning gebouwd wordt.
 
FamiliePUNT
‘Het Leukste Punt’  is voor iedereen een geweldige plek. Kinderen krijgen hier de ruimte.  Lekker buiten spelen, lopend naar school en altijd iets leuks te doen. En u…….u geniet van alles wat Amsterdam Nieuw West te bieden heeft. Winkels, recreatie- en sportmogelijkheden zijn er in overvloed. Tram 17 stopt dichtbij. U bent dus zo in de stad of op het gezellige Osdorperplein.
 
AgendaPUNT
Op de website  kunt u nog meer lezen over dit nieuwe project, omringd door groen. Meldt u aan via de website en u ontvangt een brochure. Of stuur een email naar
U kunt Het Leukste Punt ook volgen via onze .

Omgeving
Op ‘Het Leukste Punt’ kunt u ook een kavel kopen. Kavels zijn hot! U koopt van ons de kavel en kiest vervolgens uit een uitgebreide brochure een woning naar wens. De woning wordt een rijwoning.  U mag ook zelf een architect en aannemer in de arm nemen.

Vanzelfsprekend moet de woning aan vastges...

Volledige omschrijving
Op ‘Het Leukste Punt’ kunt u ook een kavel kopen. Kavels zijn hot! U koopt van ons de kavel en kiest vervolgens uit een uitgebreide brochure een woning naar wens. De woning wordt een rijwoning.  U mag ook zelf een architect en aannemer in de arm nemen.

Vanzelfsprekend moet de woning aan vastgestelde eisen en voorwaarden voldoen. In beide gevallen zorgt u samen met de bouwbegeleider ervoor dat de woning gebouwd wordt. Heel persoonlijk! Wilt u zich vast inschrijven als geïnteresseerde? Dat kan.

Share |
Meer woningen
Meer woningen