Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oosterdoklofts, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oosterdoklofts, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 770.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De Oosterdokskade wordt de rode loper voor Amsterdam Centrum met onder andere verschillende restaurants, winkels, de OBA en het Conservatorium. De woningen liggen aan een zijstraat van de Oosterdokskade, de Harry Banninkstraat.

Omgeving
OOSTERDOK AAN HET IJ
Grootstedelijk wonen in het centrum van Amsterdam. Aan de ene kant de drukte van het IJ, aan de andere kant de dynamiek van de historische binnenstad. Op Oosterdokseiland wordt ultramoderne architectuur omringd door het bruisende stadsleven: autoluwe pleinen en kades, internationa...

Volledige omschrijving
OOSTERDOK AAN HET IJ
Grootstedelijk wonen in het centrum van Amsterdam. Aan de ene kant de drukte van het IJ, aan de andere kant de dynamiek van de historische binnenstad. Op Oosterdokseiland wordt ultramoderne architectuur omringd door het bruisende stadsleven: autoluwe pleinen en kades, internationale winkels, hotels en restaurants. Hier vind je de grootste openbare bibliotheek van Europa, het 4-sterren Double Tree by Hilton en het toonaangevende Amsterdams Conservatorium. Kortom: een unicum in het hooggewaardeerde hart van Amsterdam.

Ook de bereikbaarheid van Oosterdok is bijzonder goed. Vanaf het naastgelegen Stationseiland stapt u zo in de bus, metro, tram of trein. Op Schiphol bent u met de trein of auto in twintig minuten. En vanuit de ODE parkeergarage rijdt u via de Piet Hein tunnel of de IJtunnel binnen tien minuten over de ring A10.
Perfecte centrale ligging naast Amsterdam CS, u loopt zo het centrum in en parkeren kan in de onder het complex gelegen parkeergarage. De woning is deels nog vrij indeelbaar met twee of drie slaapkamers en een woonkamer en dakterras met fraai uitzicht.

Wij bieden aan een schitterend penthouse 5/6 kamers van circa 204 m2 met groot dakterras met zicht op de oude stad vanuit de woonkamer en vanaf het terras. De woning is gelegen in het complex ODE PIER op Oosterdokseiland.

Indeling:
Met de lift komt u op de 11e verdieping: entree woning; royale hal; drie slaapkamers; badkamer; berging; ruimte voor de wasmachine/droger en technische ruimte. 12e verdieping: woonkamer dubbele glazen pui naar de oude stad ruim 10 meter breed; met balkon op het zuid-westen; keuken met bijkeuken; separaat toilet bereikbaar via een halletje. 13e verdieping: groot dakterras met schitterend uitzicht.

Afwerking: de woning is voorzien van een eigen cv-installatie, casco keuken en casco badkamer en toilet. De plafonds zijn gespoten en de wanden zijn behang klaar afgewerkt. De woning kan tegen vergoeding geheel turn-key opgeleverd worden.

De grond is uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. Bij de koopsom van € 770.000,- betaald u een (fiscaal aftrekbare) jaarlijks geïndexeerde canon van circa € 8400,-. De erfpachtvoorwaarden 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

De foto's zijn van de modelwoning (kleiner type).

Bijzonderheden:
-super uitzicht over de oude stad vanuit woonkamer en vanaf terras;
-gelegen in hartje centrum;
-perfect bereikbaar met openbaar vervoer;
-groot dakterras 32m2 en een balkon;
-(fietsen)berging op -1;
-afmeting woning circa 204 m2;
-bouwjaar 2012.

oplevering kan snel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen