Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oosterdoklofts, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oosterdoklofts, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 590.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De Oosterdokskade wordt de rode loper voor Amsterdam Centrum met onder andere verschillende restaurants, winkels, de OBA en het Conservatorium. De woningen liggen aan een zijstraat van de Oosterdokskade, de Harry Banninkstraat.

Omgeving
Schitterend penthouse van circa 147m2 met groot dakterras met zicht op de oude stad. De woning is gelegen in het complex ODE PIER op Oosterdokseiland. Perfecte centrale ligging naast Amsterdam CS, u loopt zo het centrum in en parkeren kan in de onder het complex gelegen parkeergarage. De woning is deels no...

Volledige omschrijving
Schitterend penthouse van circa 147m2 met groot dakterras met zicht op de oude stad. De woning is gelegen in het complex ODE PIER op Oosterdokseiland. Perfecte centrale ligging naast Amsterdam CS, u loopt zo het centrum in en parkeren kan in de onder het complex gelegen parkeergarage. De woning is deels nog vrij indeelbaar met twee of drie slaapkamers en een woonkamer en dakterras met fraai uitzicht.

De Oosterdokskade wordt de rode loper voor Amsterdam Centrum met onder andere verschillende restaurants, winkels, de OBA en het Conservatorium. De woningen liggen aan een zijstraat van de Oosterdokskade, de Harry Banninkstraat.

Indeling:
Met de lift komt u op de 11e verdieping: entree woning; royale hal; twee maar ook mogelijk drie slaapkamers; badkamer met ruimte voor douche, ligbad en toilet; berging; ruimte voor de wasmachine/droger en technische ruimte. 12e verdieping: woonkamer met balkon op het zuid-westen; grote woonkeuken; separaat toilet bereikbaar via een halletje. 13e verdieping: groot dakterras met schitterend uitzicht.

De foto's van de woning zijn van de modelwoning, de woning moet nog afgebouwd worden.

De grond is uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam voorwaarden 2000 tot 16-12-2060. Verkoper heeft gekozen voor een jaarlijkse indexcanon. Een koper kan ook kiezen om de erfpacht af te kopen. De canon met jaarlijkse index (CPI-1%) bedraagt circa € 6000,- per jaar.

Bijzonderheden:
-gelegen in hartje centrum;
-perfect bereikbaar met openbaar vervoer;
-groot dakterras 32m2 en een balkon;
-super uitzicht over de oude stad;
-algemene of prive (fietsen)berging op -1;
-afmeting woning circa 147m2;
-bouwjaar 2012.

oplevering in overleg, kan snel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen