Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oostpoort 11, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oostpoort 11, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 1
Soort: Penthouse
Prijs: € 676.200 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Beleef Oostpoort!

Oostpoort is een inspirerende Amsterdamse wijk met oude & nieuwe gebouwen tussen Watergraafsmeer en het Oosterpark. Sfeervol door de combinatie van historische gebouwen van de voormalige Oostergasfabriek met vooruitstrevende nieuwbouw. En levendig doordat h...

Volledige omschrijving
Beleef Oostpoort!

Oostpoort is een inspirerende Amsterdamse wijk met oude & nieuwe gebouwen tussen Watergraafsmeer en het Oosterpark. Sfeervol door de combinatie van historische gebouwen van de voormalige Oostergasfabriek met vooruitstrevende nieuwbouw. En levendig doordat het een typische Amsterdamse wijk wordt. De eerste fase van Oostpoort is al opgeleverd: zeven publieksvoorzieningen waaronder het muziekmakerscentrum muzyQ en het Stadsdeelhuis. Oostpoort is een mix van wonen, winkelen, leren, werken, sporten, muziek maken, culturele activiteiten en voorzieningen.
In Oostpoort is altijd iets te beleven!

Wonen in Oostpoort
In Oostpoort komen koopwoningen in verschillende prijsklassen en diverse uitvoeringen.
Het aanbod is gevarieerd. Zo kun je kiezen uit verschillende appartementen met een heerlijk balkon of bijvoorbeeld een eengezinswoning met tuin. Keuze genoeg!
Parkeren in Oostpoort gebeurt grotendeels onder de grond. Het straatbeeld wordt daardoor niet gedomineerd door auto's. Oostpoort is leven en genieten van alles wat een stad te bieden heeft.

Oostpoort 11
In oktober 2011 is de verkoop gestart van de koopappartementen Oostpoort 11. Oostpoort 11 ligt in het westelijke deel van Oostpoort, ten oosten van het Sportfondsenbad met woningen langs de Ringvaart (Oranje-Vrijstaatkade) en woningen boven de winkelstraat. 
In Oostpoort 11 vind je:
- 2- en 3-kamerappartementen boven de winkels (oppervlakte ca. 81-99 m²)
- prachtige appartementen, maisonettes en dakvilla’s langs de ringvaart (oppervlakte ca. 104 – 168 m²)
- 2 gezinswoningen (oppervlakte ca. 123 m²).

Oostpoort is een ontwikkeling van OCP (Ontwikkelingscombinatie Polderweggebied). OCP is een samenwerking van Ymere, Stadgenoot en Bouwfonds.

Omgeving
U2.1
- ruim penthouse over 2 woonlagen, op de 3de en 4de verdieping- oppervlakte ca. 144 m2- ruime L-vormige woonkamer met open keuken en aangrenzende eetkamer- inpandige berging voor wasmachine- en drogeropstelplaats- enorm dakterras met 2de grote berging en mogelijkheid voor buitenk...

Volledige omschrijving
U2.1
- ruim penthouse over 2 woonlagen, op de 3de en 4de verdieping- oppervlakte ca. 144 m2- ruime L-vormige woonkamer met open keuken en aangrenzende eetkamer- inpandige berging voor wasmachine- en drogeropstelplaats- enorm dakterras met 2de grote berging en mogelijkheid voor buitenkeuken- veel licht door vide boven de woonkamer- badkamer met bad en douche- apart toilet op elke verdieping

Share |
Meer woningen
Meer woningen