Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Symphony Amsterdam, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Symphony Amsterdam, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 1.110.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
LIVING IN SYMPHONY: Dé ABSOLUTE TOP als WOONLOCATIE binnen de ZUIDAS. En het enige woongebouw met vrije zichtlijnen en een tijdloze uitstraling.    

Reeds 70% verkocht!

Gebouw.
Symphony Amsterdam is een beeldbepalend gebouw en daarmee é&eacu...

Volledige omschrijving
LIVING IN SYMPHONY: Dé ABSOLUTE TOP als WOONLOCATIE binnen de ZUIDAS. En het enige woongebouw met vrije zichtlijnen en een tijdloze uitstraling.    

Reeds 70% verkocht!

Gebouw.
Symphony Amsterdam is een beeldbepalend gebouw en daarmee één van de hoogtepunten van de Zuidas. De architectuur van Pi de Bruin betreft een combinatie van baksteen, een opvallend kleurgebruik en verspringende gevels. De 105 meter hoge prestigieuze woontoren is een van de hoogste gebouwen in het nieuwe woongebied en geeft onderdak aan 82 luxueuze woningen, die zijn verdeeld over 29 etages. Het gebouw is inmiddels gereed en de appartementen worden met verschillende niveaus van afwerking opgeleverd. Van casco tot en met vrijwel turn-key.Inmiddels is een viertal appartementen op de 15e etage door Co van der Horst en een halve etage op de 24ste door Jan des Bouvrie ingericht als modelwoning. Op deze wijze kunnen gegadigden het ultieme woongenot en een voor Amsterdam nog ongekende manier van wonen op voorhand beleven. De modelwoningen zijn op verzoek al te bezichtigen.Het gebouw heeft een representatief entree en luxe afgewerkte hallen, de ondergelegen en direct toegankelijke garage zal luxe en licht worden afgewerkt. Er worden parkeerplaatsen van verschillende grootte aangeboden.

Locatie.
De Amsterdamse Zuidas bundelt wonen, werken en recreëren in een gebied met een optimale infrastructuur, op zeer korte afstand van de A10, het historische centrum van Amsterdam en Schiphol. Op station Zuid/WTC stoppen tram, metro, bus, trein en straks ook de HSL, waarmee binnen een paar uur steden als Brussel, Parijs en Londen bereikt kunnen worden. Schiphol ligt op 6 treinminuten afstand. De Zuidas ligt niet alleen middenin de stad, maar grenst ook direct aan waardevolle landschappelijke water- en groengebieden (Beatrixpark, Amstelpark en het Amsterdamse Bos).

Appartementen. 
Symphony Amsterdam telt 12 verschillende appartementtypen, met woonoppervlakten die variëren van circa 86 m² tot circa 354 m². Alle verschillende type woningen beschikken over een doordachte plattegrond, een hoog plafond, verdiepingshoge openslaande deuren en veel lichtinval, die samen met de fraaie uitzichten een unieke ambiance creëren. Ieder appartement beschikt over een inpandige berging en daarnaast over een separate berging en het medegebruik van de gemeenschappelijke fietsenstalling in de ondergelegen garage. Op de bovenste etages bevinden zich 2 waanzinnig ruimtelijke PENTHOUSES, type H en I (ca. 330 m²) en 3 spectaculaire LOFTS, type K, (ca. 354 m²). Deze woningen worden geheel casco opgeleverd. Het uitzicht vanaf de hoger gelegen verdiepingen is werkelijk adembenemend. Op heldere dagen is vanuit deze appartementen zicht tot op de contouren van Utrecht, Den Haag, Rotterdam en de Noordzee mogelijk. Symphony biedt elk individu keuze in de eigen unieke woonwensen. De LOFTS omvatten een gehele verdieping met aan 4 zijden ramen en vrij uitzicht. Op de verdiepingen 2 tot en met 5, respectievelijk type A (86 m²), type B (112 m²), type C (157 m²) en type D (104 m²), is al een volledige badkamer ingericht, zoals aangegeven op de plattegronden. Voor deze appartementen zijn indicatieve opgaves opgenomen voor een complete keuken en een luxe parketvloer. De 6e etage, met dezelfde type appartementen, is reeds voorzien van een complete Poggenpohl keuken, luxe parketvloer en volledige badkamer.Voor de appartementen type A, B, C en D, op de 7e tot en met de 24ste verdieping is in de koopsom een indicatieve opgave opgenomen waarmee na oplevering een volledige badkamer, volledige keuken en een luxe parketvloer kan worden uitgekozen. Drie maisonnette appartementen, type E (ca. 157 m²), zijn op de 17e en 18e verdieping gelegen en beschikken over een fraai, aan de woonkamer, grenzend terras. Deze appartementen hebben een vide en daardoor gedeeltelijk een plafondhoogte van 6 meter!

De appartementen F en G op de 19e tot en met de 24e verdieping omvatten met circa 176 m² een halve verdieping, met aan drie windrichtingen ramen en verbluffende uitzichten. De LOFTS op de 25ste tot en met de 29ste etage worden geheel casco opgeleverd en zijn vrijwel geheel naar eigen wens in te richten.

Voor bewoners van Symphony Amsterdam bestaat verder de mogelijkheid om tot koop van een parkeerplaats in de ondergelegen stallinggarage over te gaan. Dit garagegedeelte is alleen bereikbaar voor bewoners. Vanuit dit gedeelte zijn de appartementen met de lift te bereiken.   

SYMPHONY AMSTERDAM: THE HEIGHT OF EXCLUSIVE LIVING!  
V.o.n. prijzen woningen tussen € 285.000,-- en € 2.090.000,-- inclusief de eventuele indicatieve opgaves voor keuken, sanitair en parketvloeren.  
V.o.n. prijzen parkeerplaatsen vanaf € 48.500,--. Koopsommen zijn inclusief afgekochte erfpacht tot 2056 en er is geen bouwrente verschuldigd! 

Tevens is het mogelijk twee naast elkaar gelegen appartementen te kopen welke beschikken over een gemeenschappelijk voorportaal.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze beelden en deze tekst. Verwezen wordt naar de officiële verkoopinformatie en contractstukken.

Omgeving
Type F:
• Zeer licht vierkamerappartement met geweldig uitzicht
• Oppervlakte ca. 176 m2
• Royale living (ca. 77 m2)
• Twee badkamers
• Ligging Noord, Zuid en West
• Verdieping 19 t/m 24
• Aantal 6 stuk...

Volledige omschrijving
Type F:
• Zeer licht vierkamerappartement met geweldig uitzicht
• Oppervlakte ca. 176 m2
• Royale living (ca. 77 m2)
• Twee badkamers
• Ligging Noord, Zuid en West
• Verdieping 19 t/m 24
• Aantal 6 stuks. Nog maar 2 beschikbaar!
Type G,F en I kunnen nog nader ingedeeld worden. T.b.v. de mogelijkheden is het mogelijk een kosteloos interieuradvies te laten maken door Thomas s'Jacob.

Share |
Meer woningen
Meer woningen