Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wiener & Co, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wiener & Co, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 1.040.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
DE ‘NIEUWSTE’PRINSENGRACHT
“Wiener & Co is een project voor mensen die hun eigen weg kiezen, vrij denken en goed weten wat ze willen.”
Na de Prinsengracht en de Nieuwe Prinsengracht noemen we de Wittenburgervaart voor het gemak even de ‘Nieuwste Prinsengracht...

Volledige omschrijving
DE ‘NIEUWSTE’PRINSENGRACHT
“Wiener & Co is een project voor mensen die hun eigen weg kiezen, vrij denken en goed weten wat ze willen.”
Na de Prinsengracht en de Nieuwe Prinsengracht noemen we de Wittenburgervaart voor het gemak even de ‘Nieuwste Prinsengracht’. Om aan te geven dat het gaat om wonen aan het water en om het oostelijke deel van het centrum. Wiener & Co ligt op het terrein van de voormalige en gelijknamige machinefabriek, middenin oud havengebied dat al wat jaren meedraait. Vanaf 1625 om precies te zijn en dat nu weer ontdekt is door nieuwe ondernemers in culturele broedplaatsen. Wiener & Co gaat vanaf 2014 de historie in als nieuwe thuishaven en hiervoor bouwen we 76 woningen in verschillende soorten en maten aan een beschutte binnentuin.
Waterwoningen, penthouses, maisonettewoningen en ruime appartementen op eigen grond, dus zonder erfpacht. Vrij indeelbare woningen waar je zelf bepaalt hoe je huis er van binnen uitziet. Naast de woningen is er ruimte voor kleinschalige horeca of werkplekken. Een gevarieerde samenstelling die garant staat voor een levendige buurt.

Omgeving
Waterwoningen

De waterwoningen bestaan uit 4 verdiepingen die helemaal naar eigen inzicht ingedeeld kunnen worden. Ze zijn zo ontworpen dat ze aan de ene kant contact maken met het water en aan de andere kant met het hof. De woon- of eetkamer aan de waterzijde ligt lager waardoo...

Volledige omschrijving
Waterwoningen

De waterwoningen bestaan uit 4 verdiepingen die helemaal naar eigen inzicht ingedeeld kunnen worden. Ze zijn zo ontworpen dat ze aan de ene kant contact maken met het water en aan de andere kant met het hof. De woon- of eetkamer aan de waterzijde ligt lager waardoor je dichter op het water zit en die beleving ook echt meekrijgt. Voordeel hiervan is dat de afstand tot het plafond meteen hoger wordt wat een ruimtelijk gevoel geeft. Via de vide heb je contact met de 1e verdieping. De woning leent zich perfect om een prettige loftsfeer te creëren met zo min mogelijk muren. De drie buitenruimten – een aan de voorzijde in het hof met ochtendzon, een dakterras en het terras aan het water – maken dat je de hele dag van de zon kunt genieten als die er is. Ieder terras heeft een mooi afgewerkt hek naar de steiger zodat het veilig is voor kleine kinderen. De woningen worden rondom helemaal afgewerkt met koper en zink wat dit project een stoere en tegelijk verfijnde uitstraling geeft.
Bij de indeling zijn we uitgegaan van tweeverdieners maar deze woningen zijn ook uitermate geschikt voor een gezin met kinderen. Door de vrije indeelbaarheid kies je zelf welke kamer je waar maakt. Hier hebben we een werkkamer annex logeerkamer met eigen douche en toilettafel ingetekend, een walk-in closet, een riante badkamer en een hele grote slaapkamer met direct uitzicht op het water. Op de 4e verdieping is er ruimte voor fitnessapparatuur en bevindt zich een groot dakterras om op te zonnen, te eten en te filosoferen over het leven bij een goed glas wijn.
    

Share |
Meer woningen
Meer woningen