Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:'t Podium, Apeldoorn
Nieuwbouw:
't Podium, Apeldoorn

Type: Koop
Plaats: Apeldoorn
Aantal: 51
Soort: Appartement
Prijs: € 208.700 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Apeldoorn
Info

In ’t Podium kunt u kiezen uit verschillende type woningen. Zo kunt u hier terecht als u op zoek bent naar een stadswoning, een hofwoning en een appartement. Iedere woning is voorzien van een ruime woonkamer en buitenruimte in de vorm van tuin, balkon of terras. Tevens is voor iedere won...

Volledige omschrijving

In ’t Podium kunt u kiezen uit verschillende type woningen. Zo kunt u hier terecht als u op zoek bent naar een stadswoning, een hofwoning en een appartement. Iedere woning is voorzien van een ruime woonkamer en buitenruimte in de vorm van tuin, balkon of terras. Tevens is voor iedere woning een parkeerplaats beschikbaar, soms op eigen terrein en anders in een collectieve, afgesloten stallingsgarage.

 

 • Woonoppervlakte van ca. 81 – 138 m2
 • 1 of 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage
 • Zeer ruim balkon over de volledige breedte van het appartement
 • Gelegen in het groen
 • Kleinschalig appartementengebouw
 •  

  Bellevue: dit zijn ruime appartementen met uitzicht op de groene wadi-zone. Ieder appartement is voorzien van een balkon over de hele breedte van het appartement met een woningbrede glaspui. U heeft hierdoor een fantastisch uitzicht vanuit de woonkamer. Bellevue is een kleinschalig woongebouw met 17 appartementen, met verschillende indelingen en afmetingen. Vanuit de centrale, afgesloten entree zijn de woonlagen per lift bereikbaar. Onder het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeergarage en een collectieve fietsenberging.

  Omgeving

  Het grote voordeel van ’t Podium is dat het midden in een bestaande woonwijk ligt. Hierdoor zijn belangrijke voorzieningen in de directe omgeving al aanwezig. Zowel het winkelcentrum Anklaar, dat de komende periode volledig wordt vernieuwd, als scholen zijn op loopafstand te bereiken. In...

  Volledige omschrijving

  Het grote voordeel van ’t Podium is dat het midden in een bestaande woonwijk ligt. Hierdoor zijn belangrijke voorzieningen in de directe omgeving al aanwezig. Zowel het winkelcentrum Anklaar, dat de komende periode volledig wordt vernieuwd, als scholen zijn op loopafstand te bereiken. In ’t Podium woont u met het comfort van nieuwbouw en de voordelen en kwaliteiten van een bestaande wijk. De woningen zijn gunstig gelegen in de buurt van de ringweg Laan van Zevenhuizen, maar ook de snelweg A50 ligt binnen handbereik. 

   

  De woningen zijn omringd door groene zones. Bijzonder aan 't Podium is dat het schone hemelwater niet in het riool verdwijnt, maar direct terug komt in de natuur door middel van Wadi's. Het voordeel hiervan is dat het grondwater wordt aangevuld en het riool minder belast wordt.

  Share |
  Info
  Kaart
  Keuring
  Informatie aanvragen

  Vraag gratis meer informatie aan:

  Geslacht
  Voorletters
  Tussenvoegsels
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoon
  Mobiel
  E-mail
  Meer woningen
  Meer woningen