Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Breekenhof te Driel, Arnhem
Nieuwbouw:
De Breekenhof te Driel, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 55
Soort: Rijwoning
Prijs: € 174.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

START VERKOOP VERKOOP APPELGAARD FASE 5C!

 

Laatste rijwoningen die in De Breekenhof te Driel worden ontwikkeld. Dit exclusieve plan is gesitueerd aan de westelijke rand van het plan en heeft vrij uitzicht over het Betuwse landschap. De woningen zijn ruim van opzet. Alle tuinen zijn...

Volledige omschrijving

START VERKOOP VERKOOP APPELGAARD FASE 5C!

 

Laatste rijwoningen die in De Breekenhof te Driel worden ontwikkeld. Dit exclusieve plan is gesitueerd aan de westelijke rand van het plan en heeft vrij uitzicht over het Betuwse landschap. De woningen zijn ruim van opzet. Alle tuinen zijn georiënteerd op het Westen. Enkele woningen hebben de beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein.

 

Het gaat om 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen. Indicatieprijzen v.a. 174.500 euro

5C (11 boerderijwoningen)
- Binnenkort in verkoop
- Stijlvolle 'boerderij' architectuur
- Rand van de wijk, vrij uitzicht
- Voldoende parkeergelegenheid
- Veel opties mogelijk
- Inclusief tuinberging
- Percelen: 135 t/m 210 m2
- Inhoud: 411 t/m 435 m3

 

APPELGAARD FASE 4D. INDICATIEPRIJZEN VANAF INDICATIEPRIJZEN VANAF 260.000 euro

 

Wij starten binnenkort met de verkoop van 8 tweekappers met garage in de laatste deelfase van De Breekenhof, project 
·Ruime 2kap woning met flexibele plattegrond
·Half vrijstaand
·Aandacht voor details
·Topgevel en accentmetselwerk
·Klassieke architectuur
·Inclusief garage
·Grote percelen: 318 t/m 427 m2
·Inhoud: 546 t/m 568 m3

 

APPELGAARD FASE 4B _RIANTE RIJWONINGEN MET DIEPE TUINEN OP HET ZUIDEN!
Prijzen vanaf E 192.000,- t/m E 227.000,- v.o.n.

 

In 'De Appelgaard' (fase 4B) verrijzen 17 eengezinswoningen: 4 hoekwoningen (waarvan 2 met garage) en 13 middenwoningen, gelegen op royale percelen vanaf ca. 144 tot ca. 315 m2. Alle tuinen zijn gesitueerd op het zuiden. De bouw is inmiddels gestart en er zijn nog enkele rijwoningen beschikbaar.

 

Type: Gala (tussenwoning)
'Op-en-top-gezinswoning' met riante zolder waardoor een 4e slaapkamer kan worden gecreëerd. Voorzien van berging, topgevel voorzijde, grote tuin en veel optiemogelijkheden.
Inhoud: 458 m3, kavel: 180 - 183 m2, v.o.n. prijs E 227.000,--

 

Type: Jonagold (tussenwoning)
'Op-en-top-gezinswoning' met riante zolder waardoor een 4e slaapkamer kan worden gecreëerd. Voorzien van berging, grote tuin en veel optiemogelijkheden.
Inhoud: 416 m3, kavel: 144 m2, v.o.n. prijs E 192.000,---


CASTELLUM FASE 5B - 14 RIANTE TWEEKAPPERS MET GARAGE, TRADITIONEEL VAN OPZET:

De woningen zijn gelegen op bijzonder grote percelen (tot 440 m²) en worden voorzien van een flexibele plattegrond. Wonen voor of achter: aan u de keuze. Veel tuin voor en achter, en parkeren voor de deur! Vrij uitzicht over het Betuwse landschap, veel inhoud (670 m3), klassieke details en een dorpse uitstraling maken Castellum tot een uniek plan.

 

Type: Augustus/Balbinus
Een tweekapper met variatie. Het is niet alleen de buitenzijde met diverse gevelvarianten, die de woning uniek maken. Ook binnen is veel mogelijk, er is keuze uit verschillende indelingsvarianten.
Inhoud: 660 m3, kavel: 397 - 435 m2, v.o.n. prijs E 322.000,- - E 330.000,-

 

Type: Claudius
Een klassieke tweekapper. De mogelijkheid om zelf de indeling van de woning te bepalen is uniek. Wonen aan de straatzijde of juist de woonkeuken met uitzicht over de Betuwe!
Inhoud: 670 m3, kavel: 378 - 440 m2, v.o.n. prijs E 320.000,- - E 334.500,-


BOUWKAVELS MET OF ZONDER VRIJSTAANDE WONING:
Koop een bouwkavel in de Breekenhof, met of zonder huis! Percelen van 408 m2 tot 737 m2.

 

Kavel zonder huis:
Voor de uitwerking van uw bouwplan dient u onder andere rekening te houden met het beeldkwaliteitplan en het bestemmingsplan. Al deze voorschriften zijn voor u samengevat in een Kavelpaspoort. Ook zijn hier de afmetingen van een kavel aangegeven.
Koopsom kavel vanaf: E 136.400,-- v.o.n.

 

Kavel met huis:
Alle woningen (14 verschillende typen) zijn al akkoord bevonden door welstand en voldoen aan het bestemmingsplan. U kunt dan al direct de bouwvergunning aanvragen!
Koopsom woning inclusief kavel vanaf E 349.700,-- v.o.n.

Is uw interesse gewekt vraag dan een brochure aan of plan een bezichtiging op locatie met Van Heteren & Actief Makelaars.

Omgeving

Aan de zuidzijde van Driel (nabij Arnhem), direct aansluitend aan het dorp, ontstaat plan De Breekenhof. De wijk wordt in een bedaard tempo, zo eigen aan het dorpse leven, gebouwd. In totaal zullen er de komende jaren zo'n 400 woningen verrijzen. In een zeer uiteenlopende typologie en breed prijsklassen...

Volledige omschrijving

Aan de zuidzijde van Driel (nabij Arnhem), direct aansluitend aan het dorp, ontstaat plan De Breekenhof. De wijk wordt in een bedaard tempo, zo eigen aan het dorpse leven, gebouwd. In totaal zullen er de komende jaren zo'n 400 woningen verrijzen. In een zeer uiteenlopende typologie en breed prijsklassenniveau. Ook over het stratenplan is goed nagedacht. De wijk is bereikbaar via twee hoofdontsluitingen, waarvan één over een verkeersbrug. Eenmaal daaroverheen geldt 30 km als limiet voor de auto. Er is veel groen en water in de wijk. Vanuit de Breekenhof kijkt men ver weg over de open velden en kan men volop genieten van de Betuwe. De verbindingsweg (N837) op de A50 ligt op een steenworp afstand. Arnhem en Elst liggen op 5 autominuten.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: De Breekenhof te Driel, Arnhem Impressie 2: De Breekenhof te Driel, Arnhem Impressie 3: De Breekenhof te Driel, Arnhem
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen