Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Paleis op de Heuvel woningen, Arnhem
Nieuwbouw:
Paleis op de Heuvel woningen, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 18
Soort: Hoekwoning, Rijwoning
Prijs: € 285.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Paleis op de Heuvel ligt net even ten noorden van het kloppend stadshart, aan de rand van een gewilde jaren 30 villawijk, geheel omzoomd door rust, ruimte en natuur. Op deze unieke locatie worden woonwensen werkelijkheid. Het begint al bij de mooie, groene omgeving en het wij...

Volledige omschrijving
Paleis op de Heuvel ligt net even ten noorden van het kloppend stadshart, aan de rand van een gewilde jaren 30 villawijk, geheel omzoomd door rust, ruimte en natuur. Op deze unieke locatie worden woonwensen werkelijkheid. Het begint al bij de mooie, groene omgeving en het wijdse uitzicht. Maar ook het gebouw zelf imponeert. Alle stijlkenmerken van de architectuur uit de jaren 30 van de vorige eeuw komen samen in dit statige rijksmonument. In dit project worden 18 herenhuizen en 5 studio’s gerealiseerd in de oude school. Daarnaast zal er nieuwbouw van ca. 10 appartementen gaan plaatsvinden.

Rust, ruimte en sfeer
Paleis op de Heuvel telt 18 comfortabele en riante herenhuizen. Ze zijn alle gesitueerd in het Rijksmonument en tellen twee, drie of zelfs vier woonlagen. Woonoppervlaktes variëren van 100 tot 190 m2 en bijna elke woning beschikt over een ruime tuin. Uw woning betreedt u via de gemeenschappelijke hal van het oude schoolgebouw. Geniet van de lichte, uitgestrekte gangen terwijl u zich naar uw woning begeeft. Oude tijden herleven en even lijkt het alsof u weer vrolijke kinderstemmen hoort.

Omgeving

.

Share |
Meer woningen
Meer woningen