Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Saens Geluk, Assendelft Powered by Niki
Nieuwbouw:
Saens Geluk, Assendelft

Type: Koop
Plaats: Assendelft
Aantal: 6
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 263.060 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Assendelft
Info
Saendelft is zo goed als klaar. Saens Geluk is de laatste ontwikkeling. Zoek het geluk op en woon straks in een mooie woning in jaren 30-stijl. Er zijn diverse eengezins-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen beschikbaar. De woningen worden luxe afgewerkt, liggen stuk voor stuk op een riante kavel e...

Volledige omschrijving
Saendelft is zo goed als klaar. Saens Geluk is de laatste ontwikkeling. Zoek het geluk op en woon straks in een mooie woning in jaren 30-stijl. Er zijn diverse eengezins-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen beschikbaar. De woningen worden luxe afgewerkt, liggen stuk voor stuk op een riante kavel en hebben minstens 3 slaapkamers en een grote zolder.
Prijzen vanaf € 189.500,- v.o.n.

Omgeving
Sinds 28 september 2013 is een tweetal nieuwe type woningen in verkoop gebracht. Saens Fris en Saens Knus. Deze woningen maken onderdeel uit van een serie woningen verdeeld over meerdere blokken aan de Witte Ring.

Inmiddels zijn de woningen Saens Knus alle verkocht en zijn deze inmiddels in aanb...

Volledige omschrijving
Sinds 28 september 2013 is een tweetal nieuwe type woningen in verkoop gebracht. Saens Fris en Saens Knus. Deze woningen maken onderdeel uit van een serie woningen verdeeld over meerdere blokken aan de Witte Ring.

Inmiddels zijn de woningen Saens Knus alle verkocht en zijn deze inmiddels in aanbouw danwel worden binnenkort in aanbouw genomen. De woningen van het type Saens Fris zijn in de afgelopen periode goed verkocht. Momenteel zijn de woningen met de bouwnummers 351 tot en met 362 in verkoop.

Beide woningtypen kenmerken zich door een aantrekkelijke jaren '30 architectuurstijl waarbij de variatie in dakvorm opvalt. Bij deze woningen is sprake van gebruik van hoogwaardige materialen waardoor de woning zowel onderhoudsarm als energiezuinig genoemd mag worden.
De woning Saens Fris kent een woonoppervlakte vanaf 124 m2 en is verkrijgbaar vanaf 207.500,-- v.o.n.. De kavelgroottes zijn vanaf 130 m2.
in deze prijs is onder andere inbegrepen:
- sanitair, tegelwerk en een keuken met o.a. gaskooktoestel, oven en koelkast
- veel keuzemogelijkheden waaronder een uitbouw van de woonkamer, een extra kamer op de zolderverdieping  in combinatie  met een dakkapel of dakvensters
- hang- en sluitwerk dat voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen  
- een standaard zeer complete woning door o.a. levering van extra wandcontactdozen, een buitenkraan op de achtergevel, sanitair en tegelwerk, een aansluiting voor zowel wasmachine als wasdroger op de zolderverdieping
- een afgesloten technische ruimte op de zolderverdieping
- een woning op eigen grond met het energielabel A+
Interesse? De woningen zijn in verkoop bij Brantjes Makelaars en Kuijs Reinder Kakes. Kijk voor actuele informatie op  

Share |
Meer woningen
Meer woningen