Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De b van bavel, Bavel Powered by Niki
Nieuwbouw:
De b van bavel, Bavel

Type: Koop
Plaats: Bavel
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 279.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Bavel
Info
De b van bavel is in elk opzicht een ideale woonlocatie. Een plek waar het heerlijk ruim wonen is. Je loopt zó even naar het sfeervolle Kerkplein met zijn winkels, supermarkt, slijterij, bibliotheek, postkantoor, apotheek en bank. En kinderen kunnen er veilig en naar hartelust spelen, want door de besloten...

Volledige omschrijving
De b van bavel is in elk opzicht een ideale woonlocatie. Een plek waar het heerlijk ruim wonen is. Je loopt zó even naar het sfeervolle Kerkplein met zijn winkels, supermarkt, slijterij, bibliotheek, postkantoor, apotheek en bank. En kinderen kunnen er veilig en naar hartelust spelen, want door de besloten ligging is er geen hinder van doorgaand verkeer.
 
Voor fietsers en voetgangers is er een doorgaande verbinding tussen de Seminarieweg en de Dorstseweg. Autoverkeer kan de b van bavel in via de Dorstseweg. Bewoners van de hofvilla's en hofwoningen hebben een garage/berging met eigen inrit. Voor de overige bewoners zijn er voldoende parkeerplaatsen aan het begin van de Seminarieweg en de Dorstseweg.
 
De b van bavel bestaat uit vijf typen woningen: vrijstaande hofvilla's, comfortabele hofwoningen, hoge hofhuizen, ruime hofhuizen en zonnige hofstudio's. Ze vormen in architectonisch opzicht een perfecte eenheid. Ook zijn ze vrijwel onderhoudsvrij door het gebruik van hoogwaardige materialen. Behalve de hofstudio's hebben de woningen een achter- en voortuin, vaak omlijnd door beukenhagen.

Omgeving
De 7 hoge hofhuizen hebben een riante inhoud en bieden u volop woon- en leefcomfort. Ze hebben op de begane grond een hal met toiletruimte en een grote woonkamer met eethoek en open keuken. De trapopgang, waaronder een trapkast is verwerkt, bevindt zich in de woonkamer. Deze kamer kan naar wens worden uitg...

Volledige omschrijving
De 7 hoge hofhuizen hebben een riante inhoud en bieden u volop woon- en leefcomfort. Ze hebben op de begane grond een hal met toiletruimte en een grote woonkamer met eethoek en open keuken. De trapopgang, waaronder een trapkast is verwerkt, bevindt zich in de woonkamer. Deze kamer kan naar wens worden uitgebreid richting de achtertuin. 
 
De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Opvallend is de grote zolder op de tweede verdieping, die vrij indeelbaar is. Hier is ook ruimte voor het opstellen van een wasmachine en droger.
 
Even verderop, aan de ingang van de b van bavel en aan de linkerzijde van het woningblok, is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Share |
Meer woningen
Meer woningen