Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Canada, Beekbergen
Nieuwbouw:
Nieuw Canada, Beekbergen

Type: Koop
Plaats: Beekbergen
Aantal: 4
Soort: Kavel
Prijs: € 240.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Beekbergen
Info

In het nieuwbouwproject Nieuw Canada worden diverse nieuwbouwwoningen gerealiseerd en 4 vrije kavels uitgegeven(waarvan nog 2 beschikbaar), een heerlijke woonlocatie voor wie thuis wil komen in een levendige groene omgeving!

 

 

Omgeving

Beekbergen is gelegen in de Veluwe en is omringd door bosgebied, afgewisseld met agrarisch gebied, ontstaan uit de ontginning van heide- en zandgronden, de enken. De bouwkavel bevindt zich op een steenworp afstand van de gezellige dorpskern van Beekbergen. In Beekbergen vindt u alles wat u nodig heeft o...

Volledige omschrijving

Beekbergen is gelegen in de Veluwe en is omringd door bosgebied, afgewisseld met agrarisch gebied, ontstaan uit de ontginning van heide- en zandgronden, de enken. De bouwkavel bevindt zich op een steenworp afstand van de gezellige dorpskern van Beekbergen. In Beekbergen vindt u alles wat u nodig heeft om heerlijk te wonen, werken en te recreëren. Er is een prima winkelaanbod, een rijk verenigingsleven en de natuur is nooit ver weg. Vanuit Beekbergen bent snel in Apeldoorn en via de A50 bent u binnen een half uur in Arnhem, Deventer en Zutphen.

 

Omgeving

Kenmerkend in het dorpsbeeld is de oude Kerk waarvan de oudste delen uit de elfde eeuw stammen. Een van zijn papiermolens bestaat nog als Korenmolen de Ruitersmolen. In de buurt liggen een aantal natuurgebieden, waaronder de Loenermark en het Spelderholt.

 

Vanwege de zuivere boslucht zijn in begin vorige eeuw meerdere inrichtingen op het gebied van gezondheidszorg in de bossen gesticht, waaronder een sanatorium.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen