Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kloosterpark, Bennebroek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kloosterpark, Bennebroek

Type: Koop
Plaats: Bennebroek
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Bennebroek
Info
BAM Woningbouw en BAM Vastgoed hebben het St. Lucia Klooster met omringende gebouwen en gronden te Bennebroek in ontwikkeling. Op deze locatie worden 29 luxe appartementen in het bestaande klooster, een halfondergrondse parkeergarage en een nieuwbouwgedeelte van 22 appartementen ontwikkeld. Het fantastisch...

Volledige omschrijving
BAM Woningbouw en BAM Vastgoed hebben het St. Lucia Klooster met omringende gebouwen en gronden te Bennebroek in ontwikkeling. Op deze locatie worden 29 luxe appartementen in het bestaande klooster, een halfondergrondse parkeergarage en een nieuwbouwgedeelte van 22 appartementen ontwikkeld. Het fantastische park maakt onderdeel uit van het geheel.

In het bestaande St. Lucia Klooster worden 29 appartementen ontwikkeld, waarbij de appartementen varieren tussen de 65 m² en 160 m² gbo. Met nostaligische details, hoge raampartijen en plafonds wordt het in de toekomst schitterend wonen aan het kloosterpark.

Naast het bestaande klooster vormt zich het nieuwbouwgedeelte, bestaande uit 22 appartenten, waarvan oppervlakte varieert tussen de 78 m² en 162 m² gbo. Dit kleinschalige complex wordt onder fraaie architectuur ontwikkeld en voorzien van alle luxe die men in een appartement wenst.

Omgeving
Oude Kern Bennebroek

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen