Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Bastion en Het Arsenaal, Bergambacht
Nieuwbouw:
Het Bastion en Het Arsenaal, Bergambacht

Type: Koop
Plaats: Bergambacht
Aantal: 18
Soort: Appartement
Prijs: € 274.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Bergambacht
Info

Het Bastion en Het Arsenaal beschikken beide over 18 ruime 3- en 4 kamerappartementen met prachtige buitenterrassen. In de ondergelegen stallingsruimte beschikt ieder appartement over een eigen berging en parkeerplek

Omgeving

Wat heeft Bergambacht u te bieden?
Bergambacht is een dynamische leef- en werkgemeenschap met vele gezichten. Het is een landelijk gelegen dorp in de Krimpenerwaard, aan de rand van het Groene Hart. De gemeente Bergambacht bestaat uit een drietal kernen, Ammersto...

Volledige omschrijving

Wat heeft Bergambacht u te bieden?
Bergambacht is een dynamische leef- en werkgemeenschap met vele gezichten. Het is een landelijk gelegen dorp in de Krimpenerwaard, aan de rand van het Groene Hart. De gemeente Bergambacht bestaat uit een drietal kernen, Ammerstol, Berkenwoude en Bergambacht. Op dit moment heeft de gemeente ruim 9.000 inwoners en een oppervlakte van circa 3.818 ha. De gemeente grenst aan de rivier De Lek.
In de achterliggende jaren is een uitgebreid aantal voorzieningen gerealiseerd. Zo is er een goed winkelaanbod met volop gratis parkeerruimte. Er is een peuterspeelzaal, een openbare en christelijke basisschool en een kinderdagverblijf. Naast "De Waard", waar vele sportverenigingen uit Bergambacht hun onderkomen hebben, heeft Bergambacht enkele jaren geleden een nieuw overdekt zwembad gebouwd waarvoor uit de hele regio belangstelling bestaat. Ook uitgaan of een lekker hapje eten is in Bergambacht mogelijk. Elk jaar worden door de vele verenigingen uitvoeringen verzorgd in de ontmoetingscentra "De Waard" en "De Schakel".

Verder heeft Bergambacht de beschikking over een bibliotheek, een volwaardig medisch centrum met daarin onder andere artsen en fysiotherapeuten, Thuiszorg, Zorg en Welzijn etc.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen