Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Parkzoom 4 -Geschakelde 2-onder 1 kapwoningen, Bergschenhoek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Parkzoom 4 -Geschakelde 2-onder 1 kapwoningen, Bergschenhoek

Type: Koop
Plaats: Bergschenhoek
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Bergschenhoek
Info
Parkzoom 4 -Geschakelde 2 onder 1 kap woningen
Deze schitterende, in jarendertigstijl uitgevoerde geschakelde 2 onder 1 kap woningen worden gebouwd op riante kavels vanaf circa 205 m2 en de woningen hebben tal van optiemogelijkheden.

Begane grond

N...

Volledige omschrijving
Parkzoom 4 -Geschakelde 2 onder 1 kap woningen
Deze schitterende, in jarendertigstijl uitgevoerde geschakelde 2 onder 1 kap woningen worden gebouwd op riante kavels vanaf circa 205 m2 en de woningen hebben tal van optiemogelijkheden.

Begane grond

Na de entree met toilet komt u in de zeer royale woonkamer van circa 44 m2, die door de grote openslaande deuren naar de tuin  nog groter oogt. Aan de voorzijde van de woning is de zithoek gesitueerd. De keuken bevindt aan de achterzijde van de woning.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u de grote ouderslaapkamer met toegang tot het Frans balkon. Aan de overloop liggen nog drie slaapkamers, een mooie badkamer met ligbad, douche en wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping kunt u geheel naar eigen inzicht inrichten. Naast een bergruimte voor uw cv-installatie en wasmachineapparatuur is de gehele ruimte vrij indeelbaar. U kunt bijvoorbeeld denken aan een logeer- of kinderkamer, study of extra kantoorruimte.

Overig
U beschikt over een voortuin met opstelplaats voor zelfs twee auto’s.
 
Lansingerland -Bergschenhoek
Bergschenhoek is nog zo'n plaats waar iedereen zich direct thuis voelt. Met zijn circa 17.000 inwoners is het niet te groot, maar ook niet te klein. Naast de prachtige ligging heeft dit dorp, dat altijd zijn eigen karakter heeft behouden, een veelheid aan voorzieningen te bieden. Hier wonen is een wens die met de bouw van Parkzoom voor u in vervulling kan gaan.

Omgeving

De woningen verrijzen langs de noordwest strook van Bergschenhoek, Parkzoom. Deze nieuwbouwwijk zal worden opgedeeld in drie verschillende (hoogte)niveaus (één deel verrijst op het maaiveld, één deel twee meter boven het maaiveld en een derde deel komt vijf meter boven het maaiveld te liggen op een dijk). De geschakelde 2-onder-1 kapwoningen zijn gelegen op het maaiveld.

Gevarieerde groene wijk

Vergeet alle vooroordelen die u had over grootschalige, ongezellige nieuwbouwwijken. Parkzoom is straks een aangename groene wijk met een gevarieerd woningaanbod.

Alles binnen handbereik

Als bewoner van Parkzoom heeft u alles wat u maar wilt binnen handbereik. In winkelcentrum De Vlashoeck en in de Dorpsstraat vindt u vestigingen van bekende landelijke winkelketens, maar ook gezellige speciaalzaken voor al uw dagelijkse en bijzondere boodschappen. En als u er even lekker tussenuit wilt, hoeft u niet ver de deur uit. Wandelen, fietsen, skaten of joggen, het kan allemaal in het even verderop gelegen Lage Bergse bos of Hoge Bergse Bos in recreatiegebied De Rottemeren met onder meer ook een golfbaan, een skihelling en een mountainbikeparcours. En dan wordt in Parkzoom zelf nog het Landscheidingspark met diverse wandel- en fietsroutes aangelegd!

Omgeving
Boterdorpse Zoom

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen