Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gouden Hart, Berkel en Rodenrijs Powered by Niki
Nieuwbouw:
Gouden Hart, Berkel en Rodenrijs

Type: Koop
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 232.129 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Het centrumgebied bij het RandstadRail-station zal straks letterlijk het kloppende hart van de Gouden Buurten vormen. Het Gouden Hart is dè ontmoetingsplek voor de bewoners van deze wijk met een levendig plein en een keur aan winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een supermarkt, en andere voorzien...

Volledige omschrijving
Het centrumgebied bij het RandstadRail-station zal straks letterlijk het kloppende hart van de Gouden Buurten vormen. Het Gouden Hart is dè ontmoetingsplek voor de bewoners van deze wijk met een levendig plein en een keur aan winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een supermarkt, en andere voorzieningen. Hierboven komen zowel koop- als vrije sector huur-appartementen. Kortom, een bruisend centrum waar wonen, winkelen en ontmoeten in evenwicht zijn.

Wonen
In het Gouden Hart worden 23 koopappartementen gerealiseerd. Mooie 3- en 4 kamerappartementen van verschillende grootte en prijs. U kunt straks kiezen uit heel wat typen met oppervlakten vanaf 94 m² tot 136 m². Indicatie voor de koopsommen: vanaf € 224.200,- von. Verder komen er 75 vrije sector huurwoningen en 4 starters-appartementen.

Op de gebouwen komt het gedicht van de eeuw ‘Herinneringen aan Holland’ van Marsman zowel letterlijk als figuurlijk met verve tot uiting. Wat opvalt bij het Gouden Hart is dat de kwaliteit van het plein bovengemiddeld is. Veel kwaliteit is er gestoken in de detaillering, zo zal de bestrating bestaan uit gebakken klinkers en er komt fraai buitenmeubilair en lantaarns. Alles om hier een zo mooi mogelijke plek te creëren waar het fijn vertoeven is!

Winkels
Op straatniveau komen allerlei winkels voor de dagelijkse boodschappen en andere voorzienningen (circa 5.700 m²). Geïnteresseerd in een winkelunit in het Gouden Hart? Al te huur vanaf 60 m². 

Omgeving
De koopappartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. De Molen – aan het Westpolderplein – is het grotere blok met 19 van de 23 appartementen. De appartementen liggen op de kop van het gebouw waardoor u mooi uitkijkt over de omgeving. Het aanbod is gevarieerd, zowel qua oppervlakte als indeling. Eén ding ...

Volledige omschrijving
De koopappartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. De Molen – aan het Westpolderplein – is het grotere blok met 19 van de 23 appartementen. De appartementen liggen op de kop van het gebouw waardoor u mooi uitkijkt over de omgeving. Het aanbod is gevarieerd, zowel qua oppervlakte als indeling. Eén ding hebben de appartementen echter gemeen: één of meerdere buitenruimtes, waardoor u op een mooie dag altijd een plekje heeft om lekker buiten te zitten. Met vloerverwarming en -koeling, een mooie badkamer en een privéparkeerplaats kunt u hier genieten van een comfortabel nieuw huis, voorzien van alle gemak en comfort.

Type C heeft een extra groot terras aan het Westpolderplein en is te vinden op de eerste, tweede en derde verdieping. Woonoppervlakte ligt tussen de 94 m2 tot 98 m2. Het appartement heeft twee prachtige slaapkamers en een badkamer met alle comfort en luxe. En natuurlijk geniet u straks van een keuken die van alle gemakken is voorzien. Standaard krijgt u van het merk Whirlpool een keramische kookplaat, vaatwasser, een combi magnetron/oven en een koelkast. Wilt u iets bijzonders zoals een spoeleiland, dan kunt u gebruik maken van de vele kopersopties.

In het Gouden Hart worden 23 koopappartementen gerealiseerd. Mooie 3- en 4 kamerappartementen van verschillende grootte en prijs. U kunt straks kiezen uit heel wat typen met oppervlakten vanaf 94 m² tot 136 m². Indicatie voor de koopsommen: vanaf € 220.200,- tot € 334.200,-. Verder komen er 75 vrije sector huurwoningen en 4 starters-appartementen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen