Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Your new Life in het Gooi, Blaricum Powered by Niki
Nieuwbouw:
Your new Life in het Gooi, Blaricum

Type: Koop
Plaats: Blaricum
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 445.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Blaricum
Info
Het Gooische Blaricum krijgt er een nieuwe woonwijk bij. De Blaricummermeent ligt tussen het oude Blaricumse dorp Huizen en het Gooimeer. Handig. Want wie hier woont, pikt van al het goede een graantje mee. Voor authentieke gezelligheid even naar het dorp en voor de dagelijkse boodschappen naar de naast ge...

Volledige omschrijving
Het Gooische Blaricum krijgt er een nieuwe woonwijk bij. De Blaricummermeent ligt tussen het oude Blaricumse dorp Huizen en het Gooimeer. Handig. Want wie hier woont, pikt van al het goede een graantje mee. Voor authentieke gezelligheid even naar het dorp en voor de dagelijkse boodschappen naar de naast gelegen wijk. En lekker buiten zijn, dat kan hier eigenlijk overal. Het Gooi is prachtig. Heide, bossen en water, we hebben het allemaal.

De Blaricummermeent heeft zijn eigen karakter. Het authentieke Gooi ziet u terug in de stedenbouwkundige opzet en de knipoog in de architectuur. Verder heeft de wijk vooral veel eigen kwaliteiten. Om er vast één te noemen: de Blaricummermeent heeft een rivier met fraai aangelegde oevers die straks aansluit op het Gooimeer. Het woningaanbod is gevarieerd in prijs, woonoppervlakte en architectuur. Dat zorgt ervoor dat dit nieuwe stukje Blaricum voor een grote groep mensen aantrekkelijk en bereikbaar is. Your new Life start hier.

Eén van de grootste pluspunten van De Blaricummermeent is de ligging. Hiervandaan bent u zo op de A27, die aansluit op de A1. Het Gooi ligt bijzonder centraal in Nederland. Steden als Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Almere zijn goed en snel bereikbaar.
Een goed busnetwerk en het treinstation Naarden-Bussum of Hilversum zorgen ervoor dat Utrecht, Schiphol, Hilversum, Amersfoort en Amsterdam ook goed te bereiken zijn zonder auto.

Omgeving
Live the Classic life
De Roselaar. De naam verraadt het al, de architect is niemand minder dan J.P. Roselaar uit Laren. Al dertig jaar een begrip in ’t Gooi. Voor De Blaricummermeent heeft Roselaar een klein aantal eigentijdse woningen ontwikkeld in drie verschillende types. De vrijst...

Volledige omschrijving
Live the Classic life
De Roselaar. De naam verraadt het al, de architect is niemand minder dan J.P. Roselaar uit Laren. Al dertig jaar een begrip in ’t Gooi. Voor De Blaricummermeent heeft Roselaar een klein aantal eigentijdse woningen ontwikkeld in drie verschillende types. De vrijstaande villa’s, twee-onder-één kap villa’s en vrijstaande bungalows liggen verdeeld over YournewLife in het Gooi.
 
Uw huis, uw smaak, uw keuzes
Hoewel de architect de basis heeft gelegd voor het ontwerp, heeft u nog alle ruimte om de woning uw eigen signatuur mee te geven. Geeft u de voorkeur aan een ambachtelijke rietgedekte kap of wilt u liever keramisch gebakken pannen? De keuze is aan u. En ook qua indeling heeft u het nog helemaal voor het zeggen. We nemen het ontwerp van de architect als vertrekpunt en gaan vervolgens samen invulling geven aan uw woonwensen. Op die manier woont u straks in een huis dat volledig aansluit bij uw gezinssituatie en leefstijl.
 
Klassieke klasse
* woonoppervlakte van 130 m²;
* gelegen op riante kavels vanaf ca. 314 tot 372 m²;
* 3 fraaie slaapkamers;
* duurzaam, energiezuinig en bijzonder comfortabel;
* complete badkamer met luxe afgewerkt sanitair;
* complete keuken incl.inbouwapparatuur;
* keuze in materialisatie dak (meerwerkoptie);
* parkeren op eigen terrein;
* incl. separate garage in de tuin;
* vloerverwarming (maar ook koelen) als hoofdverwarming in de hele woning;
* mogelijkheid om een gelijkvloers woon- en slaapprogramma te realiseren of bijv. een praktijk aan huis;
* prijzen vanaf 445.000,- v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen