Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bornsche Maten - Groene Hof -, Borne
Nieuwbouw:
Bornsche Maten - Groene Hof -, Borne

Type: Koop
Plaats: Borne
Aantal: 6
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 430.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Borne
Info

Deze woningen zijn gesitueerd aan de buitenkant van de Groene Hof met uitzicht op de Bornsche beek en het Beekpark. De toekomstige tegenoverliggende woningen bevinden zich op grote afstand. Dit woningtype onderscheidt zich door dat de woning in de breedte op de kavel is gesitueerd, het wisselende kleurg...

Volledige omschrijving

Deze woningen zijn gesitueerd aan de buitenkant van de Groene Hof met uitzicht op de Bornsche beek en het Beekpark. De toekomstige tegenoverliggende woningen bevinden zich op grote afstand. Dit woningtype onderscheidt zich door dat de woning in de breedte op de kavel is gesitueerd, het wisselende kleurgebruik tussen de woningen onderling en een aansprekende topgevel met veel glas waardoor een prachtig uitzicht ontstaat over het Beekpark. De woningen worden voor wat betreft het metselwerk afgewisseld met de kleuren oranje-rood en geel-oranje. De donkere spekband geeft een extra accent. De entree van de woning bevindt zich aan de voorgevel. De woonkamer is zowel straat- als tuin-georiënteerd. De royale woonkeuken met aansluitend een bijkeuken is aan de achterzijde gesitueerd. Tevens bevindt zich op de begane grond een speel/studykamer. Alle woningtypes zijn voorzien van een royale woonkeuken, bijkeuken en speel/studykamer. Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast. De zolder, bereikbaar door middel van een vaste trap, biedt extra bergruimte en geeft een prachtig uitzicht over het Beekpark.

Omgeving

Borne ligt midden in het groene hart van Twente en heeft 21.000 inwoners. De gemeente heeft alle stedelijke voorzieningen maar heeft wel de gemoedelijke dorpse sfeer. Korte lijnen dus tussen inwoners en het gemeentebestuur. Borne ligt vlakbij Enschede, Hengelo en Almelo. De ligging van Borne is met een ...

Volledige omschrijving

Borne ligt midden in het groene hart van Twente en heeft 21.000 inwoners. De gemeente heeft alle stedelijke voorzieningen maar heeft wel de gemoedelijke dorpse sfeer. Korte lijnen dus tussen inwoners en het gemeentebestuur. Borne ligt vlakbij Enschede, Hengelo en Almelo. De ligging van Borne is met een universiteit, een hogeschool, kennisinstituten, musea, schouwburgen, uitstekende winkelvoorzieningen en topsport zoals voetbal, atletiek en ruitersport, uniek.

 

Het centrum van Borne 

Het centrum van Borne wordt de komende jaren in fases verfraaid. Gemeente en ondernemers werken enthousiast samen aan een centrum met een bijzonder winkelaanbod, waar het nog plezieriger wordt om te vertoeven. Er komen goede voetgangersgebieden die aansluiten op Oud-Borne waar u zich waant in grootmoederstrijd. En, er komt meer groen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen