Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bornsche Maten - Groene Hof -, Borne
Nieuwbouw:
Bornsche Maten - Groene Hof -, Borne

Type: Koop
Plaats: Borne
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 425.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Borne
Info

Deze woningen zijn gesitueerd aan de buitenkant van de Groene Hof en worden daardoor gekenmerkt door veelal het vrije uitzicht over het groen. De toekomstige tegenoverliggende woningen bevinden zich op ruime afstand. Dit woningtype onderscheidt zich van de overige woningtypes door de dwarskap met topgev...

Volledige omschrijving

Deze woningen zijn gesitueerd aan de buitenkant van de Groene Hof en worden daardoor gekenmerkt door veelal het vrije uitzicht over het groen. De toekomstige tegenoverliggende woningen bevinden zich op ruime afstand. Dit woningtype onderscheidt zich van de overige woningtypes door de dwarskap met topgevel. De woning is standaard voorzien van twee erkers en een bijkeuken. Aan de erfafscheiding met het openbaar groen is bijzonder veel aandacht besteed. Er wordt een tuinmuur met begroeid gaashekwerk gemaakt. De kleur van het metselwerk van woningtype D is rood met donkere accenten tussen de kozijnen op de verdieping.De entree van de woningen bevindt zich aan de zijgevel. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en de keuken aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van een erker. De keuken is standaard voorzien van een bijkeuken en een erker. Door een extra uitbreiding van 1200 mm of 2400 mm ontstaat een royale woonkeuken. Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast. De zolder biedt extra bergruimte en is bereikbaar door middel van de vaste trap.

Omgeving

Borne ligt midden in het groene hart van Twente en heeft 21.000 inwoners. De gemeente heeft alle stedelijke voorzieningen maar heeft wel de gemoedelijke dorpse sfeer. Korte lijnen dus tussen inwoners en het gemeentebestuur. Borne ligt vlakbij Enschede, Hengelo en Almelo. De ligging van Borne is met een ...

Volledige omschrijving

Borne ligt midden in het groene hart van Twente en heeft 21.000 inwoners. De gemeente heeft alle stedelijke voorzieningen maar heeft wel de gemoedelijke dorpse sfeer. Korte lijnen dus tussen inwoners en het gemeentebestuur. Borne ligt vlakbij Enschede, Hengelo en Almelo. De ligging van Borne is met een universiteit, een hogeschool, kennisinstituten, musea, schouwburgen, uitstekende winkelvoorzieningen en topsport zoals voetbal, atletiek en ruitersport, uniek.

 

Voorzieningen

De onderwijsvoorzieningen zijn goed, er zijn voldoende sportaccommodaties, variërend van sportparken, tennis- en squashbanen tot een overdekt zwembad. Borne is met het openbaar vervoer en met de auto uitstekend bereikbaar.

 

Cutureel Borne 

Ook op cultureel gebied is er van alles te beleven in Borne. Zes kunstgaleriën, expositieruimten en de beeldentuin dragen bij aan de artistieke uitingen in Borne. Tevens zijn er diverse panden met cultuurhistorsche waarden, zoals de Klopjeswoningen en het Bussemakershuis. Voor wandelaars en fietsers zijn en er routes uitgezet die u langs de diverse bezienswaardigheden leiden.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen