Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:La Chapelle, Bosschenhoofd
Nieuwbouw:
La Chapelle, Bosschenhoofd

Type: Koop
Plaats: Bosschenhoofd
Aantal: 8
Soort:
Prijs: € 257.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Bosschenhoofd
Info
Afbeeldingen

Aan de rand van Bosschenhoofd, met de groene landerijen van het Pagnevaartbos als achtertuin, wordt onder de naam La Chapelle een kleinschalig woonproject gerealiseerd.

 

8 flexbungalows in prachtige omgeving, gelijkvloers wonen en comfortabel genieten.

Omgeving

De groene, rustige omgeving is een weldaad om in te wonen, terwijl u ongemerkt toch in de buurt zit van de snelwegen naar Roosendaal, Breda en Dordrecht. De voorzieningen van Bosschenhoofd worden de komende jaren fors uitgebreid met o.a. een brede school, medische voorzieningen, Volledige omschrijving

De groene, rustige omgeving is een weldaad om in te wonen, terwijl u ongemerkt toch in de buurt zit van de snelwegen naar Roosendaal, Breda en Dordrecht. De voorzieningen van Bosschenhoofd worden de komende jaren fors uitgebreid met o.a. een brede school, medische voorzieningen, een nieuwe supermarkt en een multifunctioneel centrum. Gezellige winkelplaatsen als Oudenbosch, Etten-Leur en Roosendaal liggen vlakbij. Ook als u niet uit de omgeving van Bosschenhoofd komt, zult u La Chapelle direct herkennen als een fantastische plek om te wonen. In het hart van West-Brabant, aan de rand van een gezellig dorp, waar de groene omgeving als het ware begint waar uw tuin eindigt.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen