Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villa Beukenhof, Breda Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villa Beukenhof, Breda

Type: Koop
Plaats: Breda
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 450.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Breda
Info
Al uw woonwensen worden overtroffen bij Villa Beukenhof. In de 28 luxueuze appartementen, opgezet rondom een statige villa, draait alles om heerlijk leven. Met alle ruimte voor hobby’s, familie, vrienden en gezellige uitstapjes kunt u zorgeloos genieten in een sfeervolle leefomgeving, zodat u alles kunt ha...

Volledige omschrijving
Al uw woonwensen worden overtroffen bij Villa Beukenhof. In de 28 luxueuze appartementen, opgezet rondom een statige villa, draait alles om heerlijk leven. Met alle ruimte voor hobby’s, familie, vrienden en gezellige uitstapjes kunt u zorgeloos genieten in een sfeervolle leefomgeving, zodat u alles kunt halen uit uw welverdiende vrije tijd.

Omringd door groen en van alle gemakken voorzien, kunt u bij Villa Beukenhof maximaal genieten. Samen met de kleinkinderen in de tuin spelen, met uw beste vrienden een heerlijk diner bereiden, of eindelijk die wijnverzameling op orde brengen in de wijnkelder.

Voel u thuis bij Villa Beukenhof. Het appartementencomplex biedt de ideale combinatie van stadse gemakken en sfeervol groen wonen. Midden in het pittoreske Ginneken met alle winkels en voorzieningen in de directe omgeving vindt u een oase van rust in de stijlvol aangelegde binnentuin. Zonaanbidders, lezers en schilders vinden hier alles wat ze zoeken.

Hoor de vogels vrolijk fluiten en zie de kleurrijke bloemen in bloei, terwijl u op uw terras van een goed glas wijn geniet. Maak na het diner nog een wandeling door de binnentuin in de najaarszon. Of geniet samen met de buren van de spelende kleinkinderen die verstoppertje spelen in het groen.

’s Winters kruipt u met de hele familie rond de open haard in de statige villa en haalt u de beste wijn uit uw wijnkelder. Of u trekt zich terug in de bibliotheek om rustig de krant te lezen. Terwijl het buiten sneeuwt, blijft uw auto ijsvrij in de overdekte stallinggarage, zodat u nooit meer hoeft te krabben. En mocht het buiten te koud zijn voor een wandeling, kunt u in de fitnessruimte werken aan uw conditie!

Villa Beukenhof is van alle gemakken voorzien, zodat u zich volledig op het goede leven kunt richten.
 
 

Omgeving
Dit luxueuze appartement op de eerste verdieping met het terras gelegen op het westen. Het gebruikersoppervlak betreft 150 m². Het appartement heeft een terras van 30,6 m², twee slaapkamers van 23,3 m² en 13 m², een woonka...

Volledige omschrijving
Dit luxueuze appartement op de eerste verdieping met het terras gelegen op het westen. Het gebruikersoppervlak betreft 150 m². Het appartement heeft een terras van 30,6 m², twee slaapkamers van 23,3 m² en 13 m², een woonkamer van 72,4 m², een keuken van 9,3 m² en een badkamer van 8,1 m². 

Onder Villa Beukenhof bevindt zich een overdekte stallinggarage, waar u een eigen parkeerplaats, berging en wijnkast heeft. Tevens is hier een fietsenstalling aanwezig die geschikt is om elektrische fietsen op te laden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen