Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plan Bekendijk, Bredevoort
Nieuwbouw:
Plan Bekendijk, Bredevoort

Type: Koop
Plaats: Bredevoort
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 228.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Bredevoort
Info

Twee-onder-één-kapwoningen
Er worden twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd in het plan Bekendijk. Vrijwel allemaal verschillende woningen met elk hun eigen kenmerk. Dit uit zich onder meer in de vorm van de kap (zadeldak of schilddak) en de plaats van ...

Volledige omschrijving

Twee-onder-één-kapwoningen
Er worden twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd in het plan Bekendijk. Vrijwel allemaal verschillende woningen met elk hun eigen kenmerk. Dit uit zich onder meer in de vorm van de kap (zadeldak of schilddak) en de plaats van de voordeur, voor de woning of aan de zijkant. Een aantal woningen zijn uitgevoerd als halfvrijstaand en hebben de mogelijkheid om over eigen grond in de achtertuin te komen. De ligging varieert van uitzicht op de straat met openbaar groen of op de beek "Boven Slinge". In de basis zijn de woningen goed ingedeeld en wordt de ruimte optimaal benut. In de basisuitvoering hoort een tweede toilet op de badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping.

 

Afbouwpakketten en casco oplevering
Uniek is de mogelijkheid voor een koper om zelf te bepalen in hoeverre de woning wordt afgebouwd! Hierdoor is de koopsom van uw droomhuis nog aantrekkelijker Voor alle woningen is het mogelijk te kiezen voor een casco oplevering. Hierbij worden 3 afbouwpakketten aangeboden waarin de verschillende werkzaamheden zijn opgebouwd, steeds een stapje verder. De laatste stap is de basisuitvoering, deze staat gelijk aan de tekeningen op basisniveau, zoals te zien in de verkoopbrochure. Voor handige mensen een ideale mogelijkheid om in eigen tempo, tijd en beheer de woning zelf af te bouwen. Bij een casco oplevering en de afbouwpakketten 1 t/m 3 hoort natuurlijk een aantrekkelijke minderprijs!

Globale indeling twee-onder-één-kapwoningen:
Begane grond: hal, toilet, trapopgang, keuken, woonkamer.
1e Verdieping: overloop, 3 kamers, badkamer met standaard 2e toilet, inbouwkast.
2e Verdieping: vaste trap naar ruime zolder met mogelijkheid voor extra kamer(s).

Behalve een basisuitvoering zijn er uiteraard nog meerwerk opties die uitgevoerd kunnen worden. Per woning zijn deze uitgewerkt, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het uitbouwen aan de achterzijde, een bijkeuken aanbouwen, een 2e wastafel op de badkamer. Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden voor uw persoonlijke woonwensen.

Omgeving

Plan Bekendijk
Plan Bekendijk is ruim van opzet, voorzien van veel groen en prachtig gelegen aan de beek "Boven Slinge". Het aanbod van de woningen is zeer gevarieerd te noemen. Er is ruime keuze in grootte van de woning en oppervlakte van de kavels. De ligging is eveneens zeer div...

Volledige omschrijving

Plan Bekendijk
Plan Bekendijk is ruim van opzet, voorzien van veel groen en prachtig gelegen aan de beek "Boven Slinge". Het aanbod van de woningen is zeer gevarieerd te noemen. Er is ruime keuze in grootte van de woning en oppervlakte van de kavels. De ligging is eveneens zeer divers: uitzicht over het water of tegenover een groenvoorziening, de achtertuin gesitueerd op het zuiden of liever op het westen. Een indeling met de keuken aan de voorzijde of liever aan de achterzijde met zicht op uw eigen tuin, er is voor elk wat wils.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen