Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Zandvaart, Breezand
Nieuwbouw:
Zandvaart, Breezand

Type: Koop
Plaats: Breezand
Aantal: 3
Soort: Geschakeld
Prijs: € 335.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Breezand
Info
Afbeeldingen

Op de hoek vanVolledige omschrijving

Op de hoek vande Zandvaart en Leen Pietersestraat midden in Breezand wordt een prachtig bouwplan gerealiseerd. Dit plan bestaat uit twee 2/1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Bij iedere woning hoort een garage. 

  

De 2/1 kapwoningen hebben vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op de Zandvaart, vis- en vaarwater is hierdoor direct voor handen.

 

 

Omgeving

In het centrum van Breezand wordt momenteel een appartementencomplex met diverse winkels gerealiseerd. Er is tevens een levendig verenigingsleven, de sportvel...

Volledige omschrijving

In het centrum van Breezand wordt momenteel een appartementencomplex met diverse winkels gerealiseerd. Er is tevens een levendig verenigingsleven, de sportvelden van ZAP (voetbal, handbal en tennis) en zwembad “Den Krieck” bevinden zich op loopafstand alsmede “de Brede School”. In juni wordt ieder jaar “Breezand op Stelten” georganiseerd. Deze markt vindt plaats aan weerskanten van de Zandvaart. Kortom een dorp waar wat te beleven is.

 

Breezand heeft een centrale ligging ten opzichte van Den Helder en Schagen. In Anna Paulowna bevindt zich een winkelcentrum en het NS-station treft u op circa drie kilometer afstand.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen