Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plan Koppelenburg-Zuid, Brummen
Nieuwbouw:
Plan Koppelenburg-Zuid, Brummen

Type: Koop
Plaats: Brummen
Aantal: 12
Soort:
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Brummen
Info

In ontwikkeling 12 nieuwbouwwoningen in de gemeente Brummen.

 

Het plan Koppelenburg Zuid, gelegen tussen de Koppelenburgerweg en de Arnhemsestraat, voorziet in de bouw van 8 twee-onder-één-kappers en 4 vrijstaande woningen. Het plan ligt op een unieke historische loca...

Volledige omschrijving

In ontwikkeling 12 nieuwbouwwoningen in de gemeente Brummen.

 

Het plan Koppelenburg Zuid, gelegen tussen de Koppelenburgerweg en de Arnhemsestraat, voorziet in de bouw van 8 twee-onder-één-kappers en 4 vrijstaande woningen. Het plan ligt op een unieke historische locatie, omgeven door grote bomen en bestaand groen. Direct genieten van een groenrijke omgeving dus! Het plan zal worden ontsloten via de Koppelenburgerweg maar zal géén doorgaande straat worden. U kunt dus spreken van een rustige woonstraat die enkel voor bewoners is bestemd.

De woningen krijgen een klassieke, dorpse uitstraling met kenmerken uit de jaren ’30 – architectuur. Twee van vier vrijstaande woningen worden aangeboden middels het zogenaamde ‘mede opdrachtsgeverschap’.  Dit houdt in dat u de mogelijkheid krijgt de woning voor een groot gedeelte naar uw eigen wensen in te richten in nauw overleg met de architect en ontwikkelaar. Voor mede opdrachtsgeverschap moet u denken aan diverse grote- en kleinschalige uitbouwmogelijkheden, kleur van o.a. bakstenen en dakpannen, zelfs keuze in de plattegrondindeling is mogelijk.  Alle woningen zijn gesitueerd op royale percelen vanaf ongeveer 300 m2 tot ongeveer 635 m2.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen