Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Voorsterweg, Brummen
Nieuwbouw:
Voorsterweg, Brummen

Type: Koop
Plaats: Brummen
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 370.700 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Brummen
Info

In Brummen heeft u de keuze om een BOUWKAVEL (427 M²) te kopen om daarop uw eigen droomvilla te realiseren. Het gaat om 2 royale kavels van 405 m² en 427 m² waaruit u vervolgens kunt kiezen uit 7 reeds door de Welstand goedgekeurde ont...

Volledige omschrijving

In Brummen heeft u de keuze om een BOUWKAVEL (427 M²) te kopen om daarop uw eigen droomvilla te realiseren. Het gaat om 2 royale kavels van 405 m² en 427 m² waaruit u vervolgens kunt kiezen uit 7 reeds door de Welstand goedgekeurde ontwerpen.

Omgeving

Als groene gemeente in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen heeft Brummen alles wat wonen plezierig maakt. Mooie omgeving, goede voorzieningen, scholen, winkels, horeca en een rijk verenigingsleven. Het hele jaar door is er van alles te doen, te zien en te beleven. Zoals de Brummense Meifeesten,...

Volledige omschrijving

Als groene gemeente in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen heeft Brummen alles wat wonen plezierig maakt. Mooie omgeving, goede voorzieningen, scholen, winkels, horeca en een rijk verenigingsleven. Het hele jaar door is er van alles te doen, te zien en te beleven. Zoals de Brummense Meifeesten, de Floralia, de Pinkerstermarkt en de jaarlijkse kermis. U vindt er prachtige kastelen en landhuizen. Zoals het schitterende, eeuwenoude kasteel Engelenburg, Huize Voorstonden en Het Huis te Eerbeek. Ook kunt u er een spectaculaire rit in de oude stoomtrein maken… de gemeente Brummen biedt ongekende mogelijkheden om buitengewoon te genieten.
Zutphen aan de overkant van de IJssel is zo dichtbij dat het dorpse wonen in Brummen eigenlijk één is met het stadse wonen in Zutphen met z'n historische stadshart, NS-station, streekziekenhuis, theaters en musea.

De Veluwe is vlakbij en biedt u een grote diversiteit aan prachtige natuur, evenementen en tentoonstellingen, bijzondere musea en veelzijdige attracties en dierenparken. Maar ook historische stadjes, kastelen, cultuur, gezellige winkels en leuke terrassen ontbreken niet.

Bereikbaarheid
Brummen zelf heeft ook een NS-station dat gemakkelijk bereikbaar is vanuit het hele dorp.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen