Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Cuijkse Tuinen, type Aubrieta, Cuijk
Nieuwbouw:
Cuijkse Tuinen, type Aubrieta, Cuijk

Type: Koop
Plaats: Cuijk
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 149.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Cuijk
Info
Afbeeldingen

Woningtype Abrienta, Zomereik te Cuijk (Cuijkse Tuinen)

Is het onderstaande voor u van toepassing?

• “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
• “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlas...

Volledige omschrijving

Woningtype Abrienta, Zomereik te Cuijk (Cuijkse Tuinen)

Is het onderstaande voor u van toepassing?

• “Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we nodig hebben”
• “Ik krijg de hypotheek wel rond, maar vind mijn maandlasten te hoog worden”
• “We kunnen de woning wel betalen, maar met de gewenste opties lukt het niet meer”
• “De koopsom van de woning is te hoog om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie.”


Dan hebben wij misschien wel een oplossing voor u! De woningen van dit project worden u namelijk ook aangeboden met BijZonderPlan. Met BijZonderPlan koopt u wél de woning, maar (nog) niet de grond. Voor de hypotheek van het huis betaalt u rente en aflossing en voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding. Dit heeft voor u een aantal voordelen:

• Lagere maandlasten (de koopsom wordt ca. 30% lager)
• U krijgt makkelijker een hypotheek (8-15% meer)
• Meer zekerheid bij werkeloosheid, overlijden of echtscheiding met Nationale Hypotheek Garantie
• Tot wel 0,6% lagere rente met Nationale Hypotheek Garantie
• Meer vermogensopbouw
• Grotere kansen op de verkoop van je eigen woning


U heeft altijd de mogelijkheid om de grond te kopen om alsnog eigenaar te worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze woning zonder BijZonderPlan te kopen.

Heeft u interesse één van deze woningen en wilt u meer informatie over kopen met BijZonderPlan? Neem dan contact op met onze BijZonderPlan adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

Met de voeten in het groen en alle belangrijke voorzieningen op loopafstand wordt de Cuijkse Tuinen een gewilde woonbestemming. Alle woningen zijn licht, ruim en hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau. Door een zorgvuldige detaillering krijgen de woningen nog meer cachet. De stijl is traditioneel met een knipoog naar eigentijds en duurzaamheid.

Een ongekend ruime, geschakelde woning die van de buitenzijde oogt als een tweekapper. Prachtig gedetailleerd met o.a. grote ramen en een fraaie gevelafwerking. De woningen hebben aan de voorzijde een kleine tuin die pal op het zuiden ligt, en een schitterend (auto)vrij uitzicht over de groene wadi. De grote achtertuinen zijn zo diep dat je altijd kunt genieten van de zon. Op de kopse kanten van het woningblok zijn privé parkeerplaatsen gesitueerd.

Indeling:
Begane grond:
Entree woning, hal, toilet, stookruimte, meterkast, riante woonkamer van ca. 9 m breed en diep, geeft op de begane grond een speelse Z-vormige woonkamer met naar keuze eetkamer of keuken aan de tuinzijde. Door zijn ruime afmetingen kan ook voor een alternatieve indeling worden gekozen met extra kamer en voorzieningen op de begane grond.

1e verdieping:  overloop, drie slaapkamers van respectievelijk ca. 14, 10 en 6 m2, badkamer standaard voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping: per vaste trap bereikbaar en leent zich voor allerlei mogelijkheden (extra slaapkamer, werk- of hobbyruimte, etc.)

Diverse opties maken het mogelijk de woning geheel naar eigen wens af te werken.

Diepe achtertuin (ca. 19 meter) gelegen op het noorden met vrijstaande berging in de achtertuin. Enkele bouwnummers hebben de mogelijkheid tot realisatie van een garage in de achtertuin.

Van dit woningtype zijn 6 woningen te koop.

Perceeloppervlakte varieert van 289 tot 339 m2
Inhoud varieert van 525 tot 532 m3

Prijs vanaf: € 149.000,- v.o.n. tot € 244.000,00 v.o.n.

Omgeving

De verkoop is gestart van de eerste fase woningen in De Cuijkse Tuinen, een prachtige nieuwbouwlocatie in De Heeswijkse Kampen in Cuijk. Kenmerkend is het vele groen en water rond de woningen, terwijl alle achtertuinen naar elkaar toe liggen en zo een groen hof vormen.

 

...

Volledige omschrijving

De verkoop is gestart van de eerste fase woningen in De Cuijkse Tuinen, een prachtige nieuwbouwlocatie in De Heeswijkse Kampen in Cuijk. Kenmerkend is het vele groen en water rond de woningen, terwijl alle achtertuinen naar elkaar toe liggen en zo een groen hof vormen.

 

Locatie
De ligging van de Cuijkse Tuinen garandeert je niet alleen volop natuur, zoals het uitgestrekte Kraaijenbergse Plassengebied. De wijk is nieuw, jong en kindvriendelijk; kinderopvang, basisschool en supermarkt zijn nabij. Er is een uitstekende ontsluiting op het rijkswegennet en per spoor.

Woningaanbod
Het woningaanbod is zeer divers. Alle ontwerpen zijn hoogwaardig gedetailleerd, waardoor niet alleen variatie ontstaat in het straatbeeld, maar je ook veel te kiezen hebt! Het plan Cuijkse Tuinen bevat zowel tweekappers en één vrijstaande woning als rij- en geschakelde woningen. Kenmerkend zijn de grote kavels  en het vele groen en water in de omgeving. De woningen zeer prettig geprijsd!

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Cuijkse Tuinen, type Aubrieta, Cuijk Impressie 2: Cuijkse Tuinen, type Aubrieta, Cuijk Impressie 3: Cuijkse Tuinen, type Aubrieta, Cuijk
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen