Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Waterfront, Dalfsen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Waterfront, Dalfsen

Type: Koop
Plaats: Dalfsen
Aantal: 2
Soort: Geschakeld
Prijs: € 310.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Dalfsen
Info
De nieuwe woningen die in Waterfront Dalfsen worden gerealiseerd, hebben allemaal een karakteristieke uitstraling en eigenheid. Passend in de omgeving van het dorp en de natuur vallen de moderne woningen van de buitenkant niet op als ‘nieuwbouw’.

De realisatie van Waterfront gebeurt in delen en ...

Volledige omschrijving
De nieuwe woningen die in Waterfront Dalfsen worden gerealiseerd, hebben allemaal een karakteristieke uitstraling en eigenheid. Passend in de omgeving van het dorp en de natuur vallen de moderne woningen van de buitenkant niet op als ‘nieuwbouw’.

De realisatie van Waterfront gebeurt in delen en verspreid over verschillende jaren. Er wordt gestart met de bouw en verkoop van bouwdeel 1 en 2. De bouwdelen 3, 4 en 5 van het plan Waterfront zullen later worden gerealiseerd, waarbij de historische elementen zoals de oude Cichoreifabriek en de Witte Villa aan de Vecht behouden blijven.

In bouwdeel 2 worden 12 woningen gerealiseerd, 4 rijwoningen, 3 maisonnettes, 2 geschakelde vrijstaande woningen, 3 vrijstaande woningen. U koopt al een woning vanaf € 174.500,- v.o.n.

Waterfront Dalfsen ligt tussen de levendige dorpskern en de prachtige Vecht. De moderne woningen van het Waterfront Dalfsen worden gebouwd op de plek van het voormalige gemeentehuis en de oude Eshuisfabriek en krijgen een karaktervolle uitstraling die past in deze omgeving.

Kijk voor meer informatie op

Omgeving
De geschakelde vrijstaande woningen in Waterfront bieden woongenot voor twee gezinnen. De geschakelde vrijstaande woningen hebben een inpandige garage en berging. Verder hebben de woningen op de begane grond een hal, een toilet, een ruime woonkamer en een halfopen keuken. Op de eerste verdieping zijn de ho...

Volledige omschrijving
De geschakelde vrijstaande woningen in Waterfront bieden woongenot voor twee gezinnen. De geschakelde vrijstaande woningen hebben een inpandige garage en berging. Verder hebben de woningen op de begane grond een hal, een toilet, een ruime woonkamer en een halfopen keuken. Op de eerste verdieping zijn de hoofdslaapkamer, twee extra slaapkamers en een badkamer te vinden. De tweede verdieping heeft een vierde slaapkamer en vijfde slaapkamer.
 
-       Inhoud woningen 520 m³
-       Perceeloppervlakte tussen 230 m² tot 280 m²
-       Ruime living met half open keuken
-       4 slaapkamers en een werkkamer
-       Inpandige garage met berging
-       Verschillende indelingsmogelijkheden
-       Gevarieerde uitbouw opties mogelijk
-       Koopsom vanaf € 310.000,- v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen