Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Eerste Hoefweg, De Hoef
Nieuwbouw:
Eerste Hoefweg, De Hoef

Type: Koop
Plaats: De Hoef
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 990.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | De Hoef
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

*** VERKOOP GESTART ***
Dubbel woonhuis met garage-kantoor-berging aan de Eerste Hoefweg 6 en 6 a te De Hoef
Bouwplan

Het betreft een kleinschalig bouwplan bestaande uit een dubbel woonhuis met garage-berging-kantoor, terras en voor- en achtertuin nabij de Kromme Mijdrecht. De percelen...

Volledige omschrijving

*** VERKOOP GESTART ***
Dubbel woonhuis met garage-kantoor-berging aan de Eerste Hoefweg 6 en 6 a te De Hoef
Bouwplan

Het betreft een kleinschalig bouwplan bestaande uit een dubbel woonhuis met garage-berging-kantoor, terras en voor- en achtertuin nabij de Kromme Mijdrecht. De percelen worden via een eigen oprit ontsloten naar de Eerste Hoefweg. De percelen zijn respectievelijk 630 m² en 631 m² groot en de achtertuinen zijn gelegen op het Zuidoosten. De woningen hebben een bruto inhoud van respectievelijk 776 m³ en 789 m³. Kenmerkend zijn de gemetselde gevels en een kap met gebakken pannen in een mat verglaasde zwarte uitvoering, hard houten kozijnen met triple glas en een aardwarmte pomp met eigen bron. 


Standaard worden de woningen opgeleverd met tegels en sanitair in toilet en badkamer. De keuken mag u naar eigen wens invullen en deze is niet in de koopsom begrepen. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming.
De woningen worden gasloos gebouwd.* Woonoppervlakte ca. 179 m² en ca. 185 m²* Garage-berging-kantoor 16 m²* Kavelgrootte ca. 630 m²* Dakkapel bekleed met zink* Inclusief tegels en sanitair* Exclusief keuken* Zonnepanelen
Eeste Hoefweg 6 heeft de entree aan de zijkant. Vanuit de woning is er rechtstreeks toegang tot het kantoor-berging.


Begane grondOverdekte entree, hal met meterkast, toiletruimte, trapkast en ruimte voor de warmtepomp. Woonruimte met een tuingerichte zithoek met toegang tot het onderheide terras middels een schuifpui. Aan de voorzijde de keuken met eetkamer.


1e verdiepingOverloop met separaat toilet en badkamer met wastafel en inloopdouche, 4 slaapkamers waarvan de masterbedroom een inloopkast heeft en een badkamer en suite. Deze is voorzien van een toilet, inloopdouche en een wastafel.


2e verdiepingVaste trap naar zolderverdieping. Hier bevindt zich de WTW unit.
TuinDe woning heeft een eigen oprit voor minimaal 1 auto en de achtertuin heeft een onderheid terras.

Omgeving

Omgeving
De Hoef is een klein dorp in de gemeente De Ronde Venen. Het dorp wordt doorsneden door het riviertje De Kromme Mijdrecht. Tot 1936 liep er door De Hoef de spoorlijn van het traject Uithoorn –Alphen aan den Rijn.  Volledige omschrijving

Omgeving
De Hoef is een klein dorp in de gemeente De Ronde Venen. Het dorp wordt doorsneden door het riviertje De Kromme Mijdrecht. Tot 1936 liep er door De Hoef de spoorlijn van het traject Uithoorn –Alphen aan den Rijn. De Hoef bevindt zich op het drie provinciën punt van de provincies Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen