Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Grachtengordel (1e fase), Den Helder Powered by Niki
Nieuwbouw:
Grachtengordel (1e fase), Den Helder

Type: Koop
Plaats: Den Helder
Aantal: 34
Soort: Rijwoning
Prijs: € 199.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Den Helder
Info
Project Grachtengordel te Den Helder is een project van (onder meer) .

Omgeving
Bouw gestart!
Op 18 juni jl. is op feestelijke wijze de start bouw van project Grachtengordel gevierd. De burgemeester metselde een gedenksteen in een muur op de bouwplaats van de 34 woningen. Vervolgens schoten de toekomstige bewoners kleurige slingers de lucht in en werd een reuzech...

Volledige omschrijving
Bouw gestart!
Op 18 juni jl. is op feestelijke wijze de start bouw van project Grachtengordel gevierd. De burgemeester metselde een gedenksteen in een muur op de bouwplaats van de 34 woningen. Vervolgens schoten de toekomstige bewoners kleurige slingers de lucht in en werd een reuzechampagnefles geopend, waaruit ballonnen de lucht in spoten. 
De Maritieme Stad
De komende jaren krijgt Den Helder te maken met een omvangrijke stedelijke vernieuwingsoperatie. In drie deelgebieden – het Stadshart‚ Nieuw Den Helder Centrum en de Stelling – zijn tal van projecten in voorbereiding. Maritieme Stad‚ een samenwerking tussen Proper-Stok Groep‚ Synchroon en Woningstichting Den Helder en zal de komende jaren hard werken aan realisatie van Stadshart te Den Helder.

De Grachtengordel is een karakteristiek woongebied midden in het stadshart. Gelegen tussen winkels en dijk, tussen cultuur en entertainment én tussen haven en park, vormt de Grachtengordel de overgang tussen de beschutte en authentieke stad, het dynamische winkelgebied en de maritieme, bruisende sfeer van Willemsoord en het zeegebied.
Het zuidelijke gedeelte van de Grachtengordel gaat als eerste in ontwikkeling. De 34 woningen die tot deze bouwfase behoren, liggen aan de Weststraat en het verlengde van de Keizersgracht en zijn vormgegeven volgens de authentieke Noord-Hollandse bouwtraditie. Het woningaanbod varieert van originele maisonnettes tot knusse woningen en van praktisch in te richten woon-/werkplekken tot eengezinswoningen met tuin en berging. Dus of u nu van rust en ruimte houdt, een praktijk aan huis wilt, een gezellige plek zoekt voor u en uw partner, een bruisende omgeving wenst of uw kinderen een veilige plek wilt bieden: in de Grachtengordel kan het allemaal.
De pandsgewijze opbouw van de grondgebonden woningen geeft de bouwblokken een fraai, gevarieerd beeld. En over variatie gesproken: zowel de Weststraat en het verlengde van de Keizersgracht heeft een eigen gevelbeeld met karakteristieke elementen en een unieke uitstraling. Houdt u van wonen met karakter? Dan voelt u zich in de Grachtengordel vast en zeker thuis!

Share |
Meer woningen
Meer woningen