Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Rijtse Vennen, Deurne
Nieuwbouw:
De Rijtse Vennen, Deurne

Type: Koop
Plaats: Deurne
Aantal: 10
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 282.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Deurne
Info

Op de mooiste locatie binnen de nieuwe woonwijk “De Rijtse Vennen” verrijst een uniek project met in totaal 16 unieke starterswoningen, 10 prachtige vrijstaand geschakelde dorpsvilla’s en 7 riante vrijstaande villa’s. Drie unieke stijlen waarmee we iedereen de kans geven op het m...

Volledige omschrijving

Op de mooiste locatie binnen de nieuwe woonwijk “De Rijtse Vennen” verrijst een uniek project met in totaal 16 unieke starterswoningen, 10 prachtige vrijstaand geschakelde dorpsvilla’s en 7 riante vrijstaande villa’s. Drie unieke stijlen waarmee we iedereen de kans geven op het mooiste van De Rijtse Vennen.

 

De geschakelde dorpsvilla’s zijn ruim van opzet en bieden u alle ruimte om heerlijk te kunnen wonen. De villa’s staan op mooie kavels. De benedenverdieping kent een flexibele indeling. Zo het is het bijvoorbeeld mogelijk om beneden een extra slaapkamer en badkamer te realiseren. Of een kantoor of speelkamer. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een study en een badkamer.

Omgeving

Aan de westkant van het Brabantse Deurne, tussen de Helmondseweg, Binnendreef en Rijtenseweg, verrijst De Rijtse Vennen. Een nieuwe veelzijdige woonwijk met in totaal circa driehonderd nieuwe woningen. De Rijtse Vennen is alles behalve standaard. Er wordt een bijzondere omgeving gecreëerd, die niet...

Volledige omschrijving

Aan de westkant van het Brabantse Deurne, tussen de Helmondseweg, Binnendreef en Rijtenseweg, verrijst De Rijtse Vennen. Een nieuwe veelzijdige woonwijk met in totaal circa driehonderd nieuwe woningen. De Rijtse Vennen is alles behalve standaard. Er wordt een bijzondere omgeving gecreëerd, die niet alleen nu, maar ook voor generaties in de toekomst prettig leefbaar zal zijn. Groen, duurzaam, milieuvriendelijk, energiezuinig en veilig.

Share |
Meer woningen
Meer woningen