Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plantage de Sniep, Diemen
Nieuwbouw:
Plantage de Sniep, Diemen

Type: Koop
Plaats: Diemen
Aantal: 71
Soort: Geschakeld
Prijs: € 250.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Diemen
Info
Bouwnummers

***DE VOORINSCHRIJVING VIA DE WEBSITE IS GESTART!***

 

Welkom in Plantage De Sniep, een mooie nieuwe woonwijk aan de rand van Diemen. Binnenkort starten Dura Vermeer Vastgoed en Bouwfonds Ontwikkeling B.V., in sa...

Volledige omschrijving

***DE VOORINSCHRIJVING VIA DE WEBSITE IS GESTART!***

 

Welkom in Plantage De Sniep, een mooie nieuwe woonwijk aan de rand van Diemen. Binnenkort starten Dura Vermeer Vastgoed en Bouwfonds Ontwikkeling B.V., in samenwerking met de gemeente Diemen, met de verkoop van de tweede fase van deze buurt: een eigenzinnige en heerlijke plek om te wonen.

 

Prachtig ruim wonen in romantisch stadse architectuur: klassieke vormen en strak design. Buitengewoon mooie huizen.

 

Eengezinswoningen van hoge kwaliteit met prijzen van nu. Én een eigen tuin, op eigen grond, gratis parkeren op je eigen terrein of voor de deur. Uitzicht over het water, een parkachtige woonomgeving. Bossen en polder om de hoek. Alle ruimte en heerlijk leven voor jou en je gezin!

 

De voorinschrijving is begonnen, aanmelden kan via de projectwebsite.

 

Wees er snel bij, want inschrijvers van op de website hebben straks voorrang bij de verkoop! De officiële verkoop van deelplan 1 en 2 start medio oktober 2011.

Omgeving

Het totale plan omvat vier verschillende woonplekken, eenheid in verscheidenheid:

Wonen aan het water: Een exclusieve woonomgeving in Plantage De Sniep: wonen aan het water. Omringd door natuurlijke oevers en ruisend riet, luxe en ruime woonhuizen onder moderne architectuur. Lev...

Volledige omschrijving

Het totale plan omvat vier verschillende woonplekken, eenheid in verscheidenheid:

Wonen aan het water: Een exclusieve woonomgeving in Plantage De Sniep: wonen aan het water. Omringd door natuurlijke oevers en ruisend riet, luxe en ruime woonhuizen onder moderne architectuur. Leven op en rond het water, soms zelfs op kleine schiereilanden, in een open bebouwing met een prachtig zicht rondom. 

Wonen aan de boulevard: Elegante, smaakvolle woningen aan een chique brede laan. Een mooie omgeving met bomen en water: dat is wonen aan de boulevard in Plantage De Sniep.

Wonen aan het park: Traditionele architectuur omringd door groen. Bakstenen huizen met pannen daken, ruim wonen in een relaxte parkachtige omgeving; de sfeer van de tuinsteden van vroeger met het duurzame comfort van nu.

Wonen in het centrum: Het stedelijkste deel van Plantage De Sniep; Wonen in het centrum betekent wonen tussen openbare voorzieningen, de winkels, de terrasjes, de gezelligheid! Lijn 9 is de vaste bezoeker van het centrum, de tram brengt je zo van en naar Amsterdam.

 

 

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen