Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lage Ham Plan Entrop, Dongen
Nieuwbouw:
Lage Ham Plan Entrop, Dongen

Type: Koop
Plaats: Dongen
Aantal: 11
Soort: Bedrijfsruimte, Kavel
Prijs: € 95.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Dongen
Info
Bouwnummers

Het plangebied voorziet in vier bedrijfsgebouwen waarvan een gedeelte compartimentabel is. Aan de zuid-westzijde zijn twee geschakelde bedrijfsgebouwen opgenomen die direct grenzen aan de twee zuidelijk gelegen woonkavels (A1 en A2) Deze bedrijfsgebouwen hebben elk een oppervlakte van ong...

Volledige omschrijving

Het plangebied voorziet in vier bedrijfsgebouwen waarvan een gedeelte compartimentabel is. Aan de zuid-westzijde zijn twee geschakelde bedrijfsgebouwen opgenomen die direct grenzen aan de twee zuidelijk gelegen woonkavels (A1 en A2) Deze bedrijfsgebouwen hebben elk een oppervlakte van ongeveer 240m²Oostelijk daarvan is de mogelijkheid om een bedrijfsgebouw te realiseren met een oppervlakte van 720 m² (B) . Dit gebouw is flexibel te compartimenteren voor twee à drie gebruikers. Centraal in het plangebied worden twee bedrijfsgebouwen gesitueerd met elk een oppervlakte van circa 630 m² (C en D). Ook deze twee bedrijfsgebouwen zijn flexibel te compartimenteren. Het totale oppervlak aan de bedrijfsgebouwen wat nieuw wordt toegevoegd bedraagt derhalve circa 2.460m² (BVO).(inclusief B) Er is ruim voldoende parkeergelegenheid echter de kosten voor extra parkeerplaatsen  bedraagt € 370 €/m².

Omgeving

Vanuit het buitengebied loopt de Lage Ham door in de Hoge Ham. Deze invalsweg is het lint van waaruit de omliggende grond is ontgonnnen  en bebouwd. De as begint op de Lage Ham en loopt door tot de uiterste Stuiver. Oorspronkelijk stonden er boerderijen aan beide zijden van de ontgin...

Volledige omschrijving

Vanuit het buitengebied loopt de Lage Ham door in de Hoge Ham. Deze invalsweg is het lint van waaruit de omliggende grond is ontgonnnen  en bebouwd. De as begint op de Lage Ham en loopt door tot de uiterste Stuiver. Oorspronkelijk stonden er boerderijen aan beide zijden van de ontginningsas. Langzamerhand werd het lint verdicht doordat enkele open plekken opgevuld zijn met woningen, met incidenteel bedrijvigheid op de achterterreinen. De boerderijen in het centrum zijn grotendeels verdwenen, maar het lint is er nog steeds.

De ontwikkelingslocatie is gesitueerd aan de oostzijde van de Lage Ham nabij de komgrens van de Kern Dongen en de splitsing met de watertorenstraat en de Moersticht. Het riviertje de Donge stroomt parallel aan de Lage Ham richting het buitengebied. Het plangebied is gelegen op zandgronden. 

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen