Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Waterland, Doornspijk
Nieuwbouw:
Waterland, Doornspijk

Type: Koop
Plaats: Doornspijk
Aantal: 12
Soort: Rijwoning
Prijs: € 170.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Doornspijk
Info
Afbeeldingen

n Waterlanden Doornspijk worden door Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. onder andere 12 rijwoningen ontwikkeld. Bimo Bouw B.V. zal deze vier hoekwoningen en acht rijwoningen realiseren. De rijen zijn ruim opgezet en liggen op een prachtige locatie met een landelijke uitstraling. Door de houten g...

Volledige omschrijving

n Waterlanden Doornspijk worden door Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. onder andere 12 rijwoningen ontwikkeld. Bimo Bouw B.V. zal deze vier hoekwoningen en acht rijwoningen realiseren. De rijen zijn ruim opgezet en liggen op een prachtige locatie met een landelijke uitstraling. Door de houten geveldelen en de gemêleerde steen krijgen de rijen een historisch karakter. De hoge verticale ramen brengen bovendien veel licht naar binnen. De 12 woningen worden verdeeld over 2 blokken van 6. Eén blok met rode dakpan en één met antracietzwarte. De wonignen in het blok met de onkere pannen zijn ruimer van opzet. Alle huizen zijn voorzien van zonnepanelen op het dak. Dat scheelt energielasten!

Rijwoningen zijn er vanaf € 170.000,- VON* en hoekwoningen vanaf € 229.300,- VON*

Hier wil iedereen wel wonen. U toch ook?

Een locatie waar de natuur tastbaar aanwezig is, maar ook voor het gezellige nabijgelegen Elburg en Nunspeet hoeft u niet ver te rijden. Via de N310 bent u er met 5 minuten.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen