Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Belthure Park, Dordrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Belthure Park, Dordrecht

Type: Koop
Plaats: Dordrecht
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Dordrecht
Info
Wonen op een golfbaan, een uniek concept in Zuid-Holland
Bouwfonds Ontwikkeling ontwikkelt in Dordrecht, ten zuiden van Dubbeldam, het Belthure Park. Op deze unieke locatie kan men wonen tussen de holes! Het bestemmingsplan voor deze locatie is onherroepelijk verklaard. Het plan omhel...

Volledige omschrijving
Wonen op een golfbaan, een uniek concept in Zuid-Holland
Bouwfonds Ontwikkeling ontwikkelt in Dordrecht, ten zuiden van Dubbeldam, het Belthure Park. Op deze unieke locatie kan men wonen tussen de holes! Het bestemmingsplan voor deze locatie is onherroepelijk verklaard. Het plan omhelst 2 onder 1 kap woningen vanaf circa € 500.000 VON, vrijstaande woningen vanaf circa € 700.000 VON, kavels vanaf circa € 450.000 VON en appartementen vanaf circa € 375.000 VON.

Uniek aan deze woningbouwontwikkeling is niet alleen het feit dat u op een golfbaan kunt wonen, maar tevens een riant kavel kunt bezitten. De 2 onder 1 kap woningen hebben kavels vanaf 700 m², de vrijstaande woningen hebben kavels vanaf 900 m² en de vrije kavels worden verkocht vanaf 1000 m² tot wel 4000 m²!

Het beeld waar deze locatie aan moet voldoen, staat beschreven in het beeldkwaliteitplan van RBOI (zie downloads aan de rechterzijde) dat in opdracht van Wilgendael B.V. (de initiatiefnemer van het plan) in afstemming met de gemeente Dordrecht is opgesteld. Hierin staat beschreven dat het Belthure Park wordt opgedeeld in drie gebieden met ieder een eigen thema: Park, Bos en Polder. Elk gebied kent zijn eigen architectuurstijlen. Beeldkwaliteit van de woongebieden, openbare ruimte en de uitgangspunten voor de architectuur per deelgebied worden in het beeldkwaliteitplan toegelicht.

De appartementen zijn ondergebracht in twee "landgoederen". De villa’s en appartementen zijn vooral te vinden in het noordelijke en westelijke deel van het plangebied. Naar het oosten toe, richting de polder, krijgt het gebied een steeds opener karakter en neemt de bebouwing sterk af.

Hoewel het Belthure Park aantrekkelijk is voor golfliefhebbers, is het ook een mooie plek voor niet-golfers. De rijke flora en fauna wordt namelijk gedragen door het landschap, waardoor Belthure Park een landschappelijk en groen karakter kent met hele lage dichtheden woningbouw (circa 3 woningen per hectare).

Bouwfonds Ontwikkeling zal voor dit unieke project in gesprek gaan met haar potentiële klanten en hierbij zoveel mogelijk inspelen op hun woonwensen.
 
Omgeving
Dordrecht is een goed bereikbare stad met een rijke historie en biedt de unieke combinatie van landelijk wonen met alle grootstedelijke voorzieningen.

Om het historische centrum heen liggen tal van oudere, nieuwe en toekomstige wijken. Elke wijk heeft een eigen karakter. Belthure Park ligt ten zuidoosten van Dordrecht. Het maakt deel uit van de Dordwijkzone, de groene gordel tussen de stad en het buitengebied.

Belthure Park ligt aan het natuurgebied de Hollandse Biesbosch, dat tal van recreatiemogelijkheden biedt.

Omgeving
Belthure Park

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen