Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Dobbehof, Drachten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Dobbehof, Drachten

Type: Koop
Plaats: Drachten
Aantal: 6
Soort: Geschakeld
Prijs: € 264.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Drachten
Info
Omgeving
Aragon, de geschakelde villa

Aragon is de naam van de villa die geschakeld is aan villatype Boleyn. Dit type heeft een gekapte dakkapel en een opvallend, steil dak, kenmerkend voor de Tudor stijl. Type Aragon staat op een perceel met een oppervlakte tussen de 433 m2 en ...

Volledige omschrijving
Aragon, de geschakelde villa

Aragon is de naam van de villa die geschakeld is aan villatype Boleyn. Dit type heeft een gekapte dakkapel en een opvallend, steil dak, kenmerkend voor de Tudor stijl. Type Aragon staat op een perceel met een oppervlakte tussen de 433 m2 en 480 m2. De inhoud van de villa is 444 m3. De totale woonoppervlakte, bedraagt 128 m2. Deze villa beschikt over een ruime, lichte woon- eetkamer en heeft een inpandige bijkeuken/berging. Aragon heeft op de eerste verdieping drie slaapkamers.  

Ruimte en sfeer
Villa Aragon kenmerkt zich door een ruime woonkamer en een royale woonkeuken. Tevens is er  op de begane grond een ruime inpandige berging/bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De overloop biedt verder toegang tot zowel een comfortabele badkamer als een separaat toilet. Villa Aragon heeft veel bergruimte. Tevens is er een royale zolder.  

Aragon, ruim en sfeervol.


Share |
Meer woningen
Meer woningen