Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hartje Londen, Eindhoven Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hartje Londen, Eindhoven

Type: Koop
Plaats: Eindhoven
Aantal: 2
Soort: Penthouse
Prijs: € 590.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Eindhoven
Info
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar gebeurt het. Daar bruisen de leuke dingen van het leven je tegemoet. Daar wil je bij zijn. Dichtbij. Dat kan in Hartje Eindhoven. Daar - vlak naast het Philips Stadion ontstaat een compleet nieuwe woonwijk met een grote diversiteit aan woningen: 16 ge...

Volledige omschrijving
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar gebeurt het. Daar bruisen de leuke dingen van het leven je tegemoet. Daar wil je bij zijn. Dichtbij. Dat kan in Hartje Eindhoven. Daar - vlak naast het Philips Stadion ontstaat een compleet nieuwe woonwijk met een grote diversiteit aan woningen: 16 gebouwen, 501 appartementen. En grote binnentuinen. Hartje Eindhoven, een wereld midden in de stad. Met alle dynamiek en inspiratie van dien. Waar je weer tot leven komt, je eigen stek, even weg van alle gedruis. Hartje Eindhoven, je komt er alles tegen: van hoog tot laag, huur en koop, luxe en levendig. Je ademt een wereld van verschil. 

Je woont in Hartje Eindhoven. Je leeft in de stad. Waar je je nooit hoeft te vervelen. Je nooit alleen hoeft te voelen. Waar altijd wat te ontdekken is. Gezellige bruine kroegen. Restaurants die Brabants naam eer aandoen. Anders dan anders. Ieder op hun eigen manier. Waar je rustig wat kunt drinken, omdat je lopend naar huis gaat. De stad verwent je. Je shopt er tot je voeten zeer doen. In winkels van alle bekende ketens. In aparte boetiekjes. Kunst prikkelt er je zinnen. Galeries en het Van Abbe vechten er om je aandacht. Is er niets op tv, dan pak je de fiets naar de bioscoop. Van alles zou je willen proeven. Liefst vandaag. Je leeft immers maar een keer. Daarom wil je een thuis dichtbij. Een thuis in Hartje Eindhoven.

Omgeving
Hartje London speelt met de zon op mooie dagen. Hier herken je de hand van archtitect Wiel Arets direct. Aan de zee van ramen, de facetgeslepen verdiepingsvloeren, de statige lobby. Het uitzicht heeft een enorme wow-factor. Op de dynamiek op straat én op de relaxte binnentuin. In Hartje Lo...

Volledige omschrijving
Hartje London speelt met de zon op mooie dagen. Hier herken je de hand van archtitect Wiel Arets direct. Aan de zee van ramen, de facetgeslepen verdiepingsvloeren, de statige lobby. Het uitzicht heeft een enorme wow-factor. Op de dynamiek op straat én op de relaxte binnentuin. In Hartje London heb je het beide. Sterker nog, vanaf de vijfde etage kijk je ook naar de zijkant vrij weg. Is het bezoek er stil van? Duik dan zelf even je langgerekte designkeuken in. Uitgebreid koken is hier een genot.

Hartje London heb je twee slaapkamers en op de topverdieping zelfs vier. Hier bevinden zich namelijk 2 penthouses. De geluksvogels die hier neerstrijken hebben nog een aantal privileges. Ramen rondom bijvoorbeeld. En de mogelijkheid van een tweede badkamer. Maar de kers op de taart is absoluut de loggia: je eigen buiten Hartje Eindhoven. Geen wind, geen pottenkijkers. Tot ver in het najaar geniet je hier van de zon.

- 34 appartementen met 2 slaapkamers
- 2 penthouses met 4 slaapkamers
- living aan de straat- of tuinzijde
- woonoppervlak: 99 – 200 m2

Share |
Meer woningen
Meer woningen