Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hartje Monaco, Eindhoven Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hartje Monaco, Eindhoven

Type: Koop
Plaats: Eindhoven
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 495.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Eindhoven
Info
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar gebeurt het. Daar bruisen de leuke dingen van het leven je tegemoet. Daar wil je bij zijn. Dichtbij. Dat kan in Hartje Eindhoven. Daar - vlak naast het Philips Stadion ontstaat een compleet nieuwe woonwijk met een grote diversiteit aan woningen: 16 ge...

Volledige omschrijving
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar gebeurt het. Daar bruisen de leuke dingen van het leven je tegemoet. Daar wil je bij zijn. Dichtbij. Dat kan in Hartje Eindhoven. Daar - vlak naast het Philips Stadion ontstaat een compleet nieuwe woonwijk met een grote diversiteit aan woningen: 16 gebouwen, 501 appartementen. En grote binnentuinen. Hartje Eindhoven, een wereld midden in de stad. Met alle dynamiek en inspiratie van dien. Waar je weer tot leven komt, je eigen stek, even weg van alle gedruis. Hartje Eindhoven, je komt er alles tegen: van hoog tot laag, huur en koop, luxe en levendig. Je ademt een wereld van verschil. 

Je woont in Hartje Eindhoven. Je leeft in de stad. Waar je je nooit hoeft te vervelen. Je nooit alleen hoeft te voelen. Waar altijd wat te ontdekken is. Gezellige bruine kroegen. Restaurants die Brabants naam eer aandoen. Anders dan anders. Ieder op hun eigen manier. Waar je rustig wat kunt drinken, omdat je lopend naar huis gaat. De stad verwent je. Je shopt er tot je voeten zeer doen. In winkels van alle bekende ketens. In aparte boetiekjes. Kunst prikkelt er je zinnen. Galeries en het Van Abbe vechten er om je aandacht. Is er niets op tv, dan pak je de fiets naar de bioscoop. Van alles zou je willen proeven. Liefst vandaag. Je leeft immers maar een keer. Daarom wil je een thuis dichtbij. Een thuis in Hartje Eindhoven.

Omgeving
Vorstelijk en mondain
Hartje Monaco doet zijn naam eer aan. Fier torent het uit boven het leven op straat en in de binnentuin, gedragen door blauwe hardsteen geschuurde pilaren. Het is het appartement waar je zo hard voor hebt gewerkt. Waar je kunt leven zoals je altijd hebt gewild. I...

Volledige omschrijving
Vorstelijk en mondain
Hartje Monaco doet zijn naam eer aan. Fier torent het uit boven het leven op straat en in de binnentuin, gedragen door blauwe hardsteen geschuurde pilaren. Het is het appartement waar je zo hard voor hebt gewerkt. Waar je kunt leven zoals je altijd hebt gewild. In alle rust. Licht en ruimtelijk. En toch midden in de stad.

Wonen Hartje Monaco is slechts voor een enkeling weggelegd. Ook in Hartje Eindhoven. Recht boven de entree van de westelijke binnentuin heb je er een hele etage voor jezelf. Binnen en buiten gaan er naadloos in elkaar over. Wonen doe er in een zee van licht. Je hebt ramen over de volle lengte van je appartement. Voor en achter. Van het plafond tot aan de vloer. Maar ook een terras aan beide zijden. Ook over de volle lengte. Een riante living van 50 m2. Een Grimaldi-waardige master bedroom van 22 m2. Een woonkeuken helemaal volgens je eigen wensen. En twee extra kamers. Om gasten in stijl te ontvangen, thuis te werken of een uit de hand gelopen hobby in te herbergen. Hartje Monaco woon je in weelde. Hier ontbreekt het je werkelijk aan niets. 

- 3 appartementen
- 1 per woonlaag
- 3 slaapkamers
- koopprijzen van € 485.000,- tot € 500.000,-
- woonoppervlak: 130 m2- balkon aan beide zijden: 81 m2.
- gedeelde entree met Hartje Sydney.  


Share |
Meer woningen
Meer woningen