Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kloostertuin, Emmen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kloostertuin, Emmen

Type: Koop
Plaats: Emmen
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 239.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Emmen
Info
Woningen die zijn ontworpen om uw woonwensen te laten vervullen. De woningen zijn ontworpen in de jaren dertig stijl. De royale dakoverstekken en de speelse kleurencombinaties waarin de woningen worden uitgevoerd en de kenmerkende erkers geven de woningen uitstraling en statigheid. Voor u als toekomstige b...

Volledige omschrijving
Woningen die zijn ontworpen om uw woonwensen te laten vervullen. De woningen zijn ontworpen in de jaren dertig stijl. De royale dakoverstekken en de speelse kleurencombinaties waarin de woningen worden uitgevoerd en de kenmerkende erkers geven de woningen uitstraling en statigheid. Voor u als toekomstige bewoners bieden de woningen volop ruimte om uw woonwensen te realiseren. De woningen hebben royale woonmaten en dankzij de rechte wanden op de verdieping, kunt u elke vierkante meter optimaal benutten. Bovendien worden de woningen uitgevoerd met een royale zolderetage waar u een extra slaapkamer of hobbyruimte kunt creeeren. De woningen zijn ideaal voor mensen die eisen stellen aan ruimte en kwaliteit, maar zeker ook voor mensen die de kosten niet uit het oog verliezen.

De woningen worden standaard zeer compleet uitgevoerd, inclusief een ruime garage/berging. Het afwerkingsniveau van de woningen is hoog en de materialen die voor deze woningen met zorg zijn gekozen, zorgen voor weinig onderhoud en een gegarandeerde lange levensduur. Bovendien mogen wij in de huidige tijd het milieu en energiebesparing niet vergeten. Bij deze woningen is daarom ook uiterste zorg besteed aan hoge isolatiewaarden en een laag energieverbuik. Een gunstige bijdrage voor het milieu, maar voor u als bewoner betekent dit een optimaal binnenklimaat en aangenaam lage energielasten. Moderne woningen met de sfeer van weleer.

Omgeving
Laatste woning van de zes twee onder een kappers aan de Kloostertuin.
Voor u als toekomstige bewoner bieden de woningen volop ruimte om uw woonwensen te realiseren. De woningen hebben royale maten en dankzij de rechte wanden op de verdieping, kunt u elke vierkante meter optimaal benut...

Volledige omschrijving
Laatste woning van de zes twee onder een kappers aan de Kloostertuin.
Voor u als toekomstige bewoner bieden de woningen volop ruimte om uw woonwensen te realiseren. De woningen hebben royale maten en dankzij de rechte wanden op de verdieping, kunt u elke vierkante meter optimaal benutten. Bovendien worden de woningen uitgevoerd met een royale zolderetage, bereikbaar met een via een vaste trap.

De woningen worden standaard compleet uitgevoerd, inclusief een ruime garage. Het afwerkingniveau is hoog en de materialen zijn met zorg uitgekozen.
Bovendien mogen we in de huidige tijd het milieu en energiebesparing niet uit het oog verliezen. Er is daarom ook aandacht besteed aan isolatievoorwaarden en energieverbruik. Voor u als bewoner betekent dit een optimaal binnenklimaat en lage energielasten.
Nu met standaard een pakket aan energiezuinige maatregelen, waaronder zonnecollectoren, vloerverwarming in de badkamer en een zeer energiezuinige cv-ketel. Dit kost u nu niks extra, maar levert u straks wel minder energielasten op!!  

Share |
Meer woningen
Meer woningen