Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Nieuwe Pelgrim fase 1A, Gaanderen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Nieuwe Pelgrim fase 1A, Gaanderen

Type: Koop
Plaats: Gaanderen
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 192.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Gaanderen
Info
Wonen op historische grond
Wonen op Het Nieuwe Pelgrim betekent genieten van ruimte, van comfort, van leven in een omgeving die omringt wordt door landschap en natuur. Eigenschappen die kenmerkerkend zijn voor Gaanderen, een dorp in de gemeente Doetinchem. Met alle faciliteiten van ee...

Volledige omschrijving
Wonen op historische grond
Wonen op Het Nieuwe Pelgrim betekent genieten van ruimte, van comfort, van leven in een omgeving die omringt wordt door landschap en natuur. Eigenschappen die kenmerkerkend zijn voor Gaanderen, een dorp in de gemeente Doetinchem. Met alle faciliteiten van een middelgrote stad, is Gaanderen vooral trots op haar ‘dorpse karakter’.
Bewoners in Gaanderen kennen elkaar en ontmoeten elkaar tijdens het boodschappen doen in het winkelcentrum Ganderijen en op een van de vele verenigingsactiviteiten in het dorp. De bewoners van Gaanderen hebben een traditie hoog te houden als het gaat om ‘verbondenheid’, ‘betrokkenheid’ en ‘op eigen benen kunnen staan’.
Onder de rook van Doetinchem, centrumstad van de Achterhoek, biedt Gaanderen voor alle inwoners een unieke woonplek. Een bruisend verenigingsleven staat garant voor de intimiteit en geborgenheid van een dorpsgemeenschap. In Gaanderen wordt je geboren en in Gaanderen geniet je van je laatste levensjaren.
Het Nieuwe Pelgrim is een bijzondere locatie in het hartje van Gaanderen. Iedereen kent het terrein als de plek waar decennia lang vele generaties dorpsbewoners hebben gewerkt in de Pelgrim-fabrieken. Vele Nederlanders koken op apparatuur of genieten van de kachels die in Gaanderen, door Gaanderense mensen zijn gemaakt. Pelgrim is voor Gaanderen als Philips is voor Eindhoven. De verhuizing van de fabriek en de grond waarop de arbeiders hebben gezwoegd, roepen veel herinneringen op. Voor Sité en Klaassen Vastgoedontwikkeling reden om een woningbouwprogramma te ontwikkelen dat inspeelt op historie, de natuurlijke omgeving en het dorpse karakter. De nieuwe straten in de wijk verwijzen naar de oude Pelgrimtijd, de namen van de huizen die worden gebouwd verwijzen naar oude boerderijen en herenhuizen uit het verleden van Gaanderen. En niet in de laatste plaats: het stedenbouwkundig plan en de architectuur van Het Nieuwe Pelgrim sluiten optimaal aan bij het dorpse karakter van de omgeving.
In de nieuwe wijk wordt een zogenaamde ‘multifunctioneel centrum’ gerealiseerd. Hierin vestigen zich organisatie als de bibliotheek, een huisartsenpost, de welzijns- en zorginstellingen.
Op een steenworp afstand halteert vanaf december 2006 de trein naar Arnhem en Winterswijk. Een prachtige gelegenheid om vanuit ‘de achtertuin’ van Het Nieuwe Pelgrim per openbaar vervoer de schoonheid van De Achterhoek te bewonderen of te gaan winkelen in Zutphen, Doetinchem, Winterwijk of Arnhem.
Kort om, Het Nieuwe Pelgrim is een moderne wijk, met prima openbaar vervoer, met woningen voor starters, jonge gezinnen en ouderen, op een bijzondere locatie in het hartje van het dorp Gaanderen.
 

Omgeving
Hulshof Architecten heeft woningen ontwikkeld op een cruciale plek in het nieuwe hart van Gaanderen. Vanaf de Akkerstraat komen vrijstaande en geschakelde eengezinswoningen. Het zijn ruime woningen met een eigentijds karakter aangevuld met de goede tradities van vroeger. Voor meer informatie kunt u contact...

Volledige omschrijving
Hulshof Architecten heeft woningen ontwikkeld op een cruciale plek in het nieuwe hart van Gaanderen. Vanaf de Akkerstraat komen vrijstaande en geschakelde eengezinswoningen. Het zijn ruime woningen met een eigentijds karakter aangevuld met de goede tradities van vroeger. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar.
 
* ontwerp met een eigentijds karakter en een vleugje van het goede traditionele
* voor- en achtertuin
* hoek en tussenwoningen met berging
* 3 slaapkamers

Share |
Meer woningen
Meer woningen