Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Plantage - De Kroon -, Geldermalsen
Nieuwbouw:
De Plantage - De Kroon -, Geldermalsen

Type: Koop
Plaats: Geldermalsen
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 345.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Geldermalsen
Info

De 2-onder-1 kapwoningen (type Noble) kenmerken zich door ruimte, met een inhoud van ruim 620 m3 en een kaveloppervlakte van ruim 300 m2. De erker aan de voorzijde zorgt voor extra licht en ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan de  hoofdslaapkamer over de volle ...

Volledige omschrijving

De 2-onder-1 kapwoningen (type Noble) kenmerken zich door ruimte, met een inhoud van ruim 620 m3 en een kaveloppervlakte van ruim 300 m2. De erker aan de voorzijde zorgt voor extra licht en ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan de  hoofdslaapkamer over de volle breedte van de woning is gelegen. De badkamer is met toilet, wastafel, douche en ligbad compleet ingericht.

Op de tweede verdieping bevinden zich de installaties en de opstelplaatsen voor wasmachine en droger. De ruimte kan verder naar eigen wens ingericht worden. U kunt als koper zelf kiezen of u de woonkamer aan de straat- of aan de tuinzijde wilt. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk om de woning geheel naar eigen smaak aan te passen. U kunt hierbij denken aan een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel, inrichting van de tweede verdieping, luxer afwerkingsniveau en dergelijke. Doordat de garages niet geschakeld zijn, heeft u de mogelijkheid om buiten om de woning naar de achtertuin te komen.


Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen