Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Plantage - De Kroon -, Geldermalsen
Nieuwbouw:
De Plantage - De Kroon -, Geldermalsen

Type: Koop
Plaats: Geldermalsen
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 470.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Geldermalsen
Info
De vrijstaande woningen (type Bellefleur) zijn gelegen op percelen vanaf maar liefst 480 m2. De  inhoud van de woning bedraagt ruim 720 m2. De aan de zijgevel gelegen erker geeft extra licht en ruimte en zorgt voor extra indelingsmogelijkhed...

Volledige omschrijving
De vrijstaande woningen (type Bellefleur) zijn gelegen op percelen vanaf maar liefst 480 m2. De  inhoud van de woning bedraagt ruim 720 m2. De aan de zijgevel gelegen erker geeft extra licht en ruimte en zorgt voor extra indelingsmogelijkheden. Op de eerste verdieping bevinden
zich 3 ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer over de volle breedte van de woning is gelegen. De badkamer is met toilet, wastafel, douche en ligbad compleet ingericht. Op de tweede verdieping bevinden zich de installaties en de opstelplaatsen voor wasmachine en droger.

De ruimte kan verder naar eigen wens ingericht worden. Door middel van zonnecollectoren op het dak van de garage en het bijbehorend voorraadvat op de begane grond wordt m.b.v. zonenergie het warmtapwater voorverwarmd. Het voorraadvat wordt in combinatie met de cv ketel nabij de entree van de woning geplaatst.

U kunt als koper zelf kiezen of u de woonkamer aan de straat- of aan de tuinzijde wenst. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk om de woning geheel naar eigen wens aan te passen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel, inrichting van de tweede verdieping, luxer afwerkingsniveau en dergelijke.


Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen