Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Plantage, Geldermalsen Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Plantage, Geldermalsen

Type: Koop
Plaats: Geldermalsen
Aantal: 2
Soort: Geschakeld
Prijs: € 289.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Geldermalsen
Info
In Geldermalsen zal in de komende jaren "De Plantage" verrijzen, een woonwijk van in totaal circa 1500 woningen met bijbehorende voorzieningen zoals winkels en scholen. Met veel aandacht voor passende stedenbouwkundige en architectonische kwaliteit wordt het gebied verdeeld in 4 woonmilieus: De B...

Volledige omschrijving
In Geldermalsen zal in de komende jaren "De Plantage" verrijzen, een woonwijk van in totaal circa 1500 woningen met bijbehorende voorzieningen zoals winkels en scholen. Met veel aandacht voor passende stedenbouwkundige en architectonische kwaliteit wordt het gebied verdeeld in 4 woonmilieus: De Bastide, De Buitenplaats, De woongaard en De Kavels. In een samenwerking tussen de gemeente en diverse bouwers/projectontwikkelaars is het gebied verdeeld in clusters. Florie Projectontwikkeling en Florie en van den Heuvel bv zullen de clusters 12 en 17 gaan ontwikkelen en bouwen.

ligt in het woonmilieu 'De Buitenplaats'. Kenmerkend voor 'De Buitenplaats' is de lanenstructuur met veel groen, en een heldere en voorname architectuur met statige uitstraling, verwijzend naar klassieke vormgeving. In blok 12 worden, onder andere, geschakelde sociale en vrije sector koopwoningen en 2-onder-1-kapwoningen gerealiseerd.

ligt in woonmilieu 'De Bastide'. Het ontwerp van de stedenbouwkundige indeling van 'De Bastide' is geïnspireerd door de oude vestingstadjes die langs de Linge te vinden zijn. Met diverse poorten en gebouwen met 'toren-achtige' accenten wordt op een moderne manier verwezen naar architectuurstromingen uit de geschiedenis. Ook in blok 17 worden, onder andere, geschakelde sociale en vrije sector koopwoningen en 2-onder-1-kapwoningen gerealiseerd.

Omgeving
Drie-onder-één-kap woning.
 
Bijzondere kenmerken:
- Fraaie dakoverstekken
- Grote zolder
- Indelingsmogelijkheden
- Aluminium schuifpui
- Vloerverwarming

Share |
Meer woningen
Meer woningen