Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Pagepark, Gennep Powered by Niki
Nieuwbouw:
Pagepark, Gennep

Type: Koop
Plaats: Gennep
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 265.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Gennep
Info
Pagepark draagt zijn naam met ere. In dit prachtige woonpark geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen die het leven gemakkelijk en aangenaam maken zijn binnen handbereik. In Pagepark worden vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-, patio- en rijwoningen ontwikkeld. De woningen heb...

Volledige omschrijving
Pagepark draagt zijn naam met ere. In dit prachtige woonpark geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen die het leven gemakkelijk en aangenaam maken zijn binnen handbereik. In Pagepark worden vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-, patio- en rijwoningen ontwikkeld. De woningen hebben een voorname uitstraling, gebaseerd op de sfeervolle architectuur uit het begin van de vorige eeuw. Iets voor u? In Pagepark vindt u uw thuis!

Omgeving
We gaan bouwen!!!
De bouw van deze woningen gaat na de zomer 2016 (bouwvak) defintief starten!
Dus stap nog snel in .........

De woning hebben een bijzonder speelse architectuur, die ruimte combineert met sfeer. Meteen valt de serre aan de voorzijde van de woningen op...

Volledige omschrijving
We gaan bouwen!!!
De bouw van deze woningen gaat na de zomer 2016 (bouwvak) defintief starten!
Dus stap nog snel in .........

De woning hebben een bijzonder speelse architectuur, die ruimte combineert met sfeer. Meteen valt de serre aan de voorzijde van de woningen op. Een element, dat zorgt voor extra wooncomfort. Verder is de hoog opgetrokken voorgevel niet alleen erg karakteristiek, er wordt ookeen enorme extra ruimte door gecreëerd op de tweede verdieping. De woningen, type Plataan+, zijn twee-onder-één-kap, maar tonen toch een opvallende eenheid. Gecombineerd met de toegepaste materialen, zorgt dit voor een mooi geheel binnen het groen van het Pagepark.

Stapt u binnen de Plataan+ dan loopt u door de grote hal met toilet en trapopgang naar de woonkamer. De serre aan de voorkant en de dubbele tuindeuren aan de achterzijde leveren veel licht en bieden uitzicht op het vele groen. De keuken ligt aan de voorkant van de woning.

Verder op onze tocht door de woning Plataan+, gaan we vanuit de hal, via de open trap, naar boven. Daar treffen we drie zeer ruime slaapkamers en een goede badkamer met (optioneel) ligbad, douche en een standaard tweede toilet aan. Een vaste open trap leidt u naar de grote zolder. Een ruimte met een zee aan mogelijkheden!

Kenmerken type Plataan+ (twee-onder-één-kapwoning):
* Inhoud 495 m³
* Afmeting 7,4 x 9,6 meter
* Openslaande tuindeuren
* Een zwevend toilet op de begane grond
* Drie riante slaapkamers op de 1e verdieping
* Een tweede toilet in de badkamer
* Vrij indeelbare zolder met open vaste trap
* Optionele aangebouwde stenen garage voor maar 15.500,- inclusief 21% btw.
* Energielabel A
* SWK-garantie
* Kindvriendelijke wijk
 
En eigen wensen horen we graag!

Meer weten? Neem contact op met onze makelaar Suzan Kuijpers van Smedema Makelaars & Taxateurs, tel. 0485-

Share |
Meer woningen
Meer woningen