Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bodelaeke, Giethoorn
Nieuwbouw:
Bodelaeke, Giethoorn

Type: Koop
Plaats: Giethoorn
Aantal: 47
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 357.695 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Giethoorn
Info

In het project Bodelaeke te Giethoorn zijn 36 ruime percelen beschikbaar waarop u uw watervilla kunt bouwen. Het kleinste perceel is 932m² en het grootste maar liefst 1512m². Alle percelen liggen aan het water met een vaardiepte van 1.60 m. De percelen aan de Rietkragge kunnen worden voorzien ...

Volledige omschrijving

In het project Bodelaeke te Giethoorn zijn 36 ruime percelen beschikbaar waarop u uw watervilla kunt bouwen. Het kleinste perceel is 932m² en het grootste maar liefst 1512m². Alle percelen liggen aan het water met een vaardiepte van 1.60 m. De percelen aan de Rietkragge kunnen worden voorzien van een insteekhaven of een aanlegsteiger. Aan de Vosjacht heeft u de mogelijkheid voor een uniforme aanlegsteiger.

 

In samenspraak met de architect kunt u een volledig eigen invulling geven aan de indeling en afwerking van uw watervilla.

 

Bodelaeke bouwt in totaal 8 twee-onder-één-kappers en 36 watervilla's voor permanente bewoning en 191 recreatiewoningen. Elke prachtig woning is op de zon gericht en staat op een zeer ruim perceel. Architect Jan van Tellingen is er uitstekend in geslaagd om het karakter van het authentieke turfdorp terug te laten komen in de architectuur van Bodelaeke.

Omgeving

Het mooie Giethoorn is gelegen in de Kop van Overijssel. In de wijde omgeving valt genoeg te ontdekken. Musea, winkels, galeries, exposities of nog ambachtelijk werkende bedrijven. Ook culinair is het in deze regio goed toeve.

 

Rondom Bodelaeke zijn alle primaire fasciliteiten aanw...

Volledige omschrijving

Het mooie Giethoorn is gelegen in de Kop van Overijssel. In de wijde omgeving valt genoeg te ontdekken. Musea, winkels, galeries, exposities of nog ambachtelijk werkende bedrijven. Ook culinair is het in deze regio goed toeve.

 

Rondom Bodelaeke zijn alle primaire fasciliteiten aanwezig. Op korte afstand liggen Steenwijk, Meppel, Heerenveen en Zwolle met veel regionale voorzieningen als ziekenhuis, sportaccommodaties, scholen en winkels. NS Intercity sation Steenwijk ligt op ca. 10 kilometer. Zwolle biedt u alles van de grote stad: kunst cultuur, winkels en een gezellig uitgaansleven. Golfers kunnen terecht in Havelte, een mooie 18 holes baan. U kunt hier nog wonen in rust en ruimte. En u heeft alle fasciliteiten dichtbij.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen