Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Grunobuurt Blok 7 Traverse, Groningen
Nieuwbouw:
Grunobuurt Blok 7 Traverse, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 200.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info

Er is nog slechts één maisonnette en één penthouse beschikbaar in de Grunobuurt. Informeer bij Thuis naar de mogelijkheden!

 

De Grunobuurt krijgt een nieuw gezicht In de Grunobuurt zal Nijestee in totaal 410 appartementen en 90 eengezinswoningen realiser...

Volledige omschrijving

Er is nog slechts één maisonnette en één penthouse beschikbaar in de Grunobuurt. Informeer bij Thuis naar de mogelijkheden!

 

De Grunobuurt krijgt een nieuw gezicht In de Grunobuurt zal Nijestee in totaal 410 appartementen en 90 eengezinswoningen realiseren. Dit gebeurt in 5 fasen, te beginnen bij Blok 7. In deze fase worden zowel huur- als koopwoningen aangeboden. De woningen zijn verschillende type appartementen, maisonettes en penthouses. Blok 7 bestaat uit 16 appartementen en 7 maisonnettes voor verkoop. De woningen beschikken allen over 2 tot 3 slaapkamers.

 

De nieuwe Grunobuurt-Noord krijgt een stedelijk karakter met veel groen. De van de Grunobuurt zo bekende hagen en bomen zullen terugkeren in het straatbeeld en op de pleinen. Een ander belangrijk kenmerk zijn de vele plekken waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Aan de inrichting van de pleinen en de binnengebieden wordt aan het ontmoeten veel aandacht besteed. Door de verspringingen in de hoogte van de blokken kunnen de daken ingericht worden als dakterrassen, die ook weer als ontmoetingsplek kunnen dienen. De bouw is inmiddels gestart! Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Omgeving

Stadsparkwijk

De Stadsparkwijk is een wijk in Groningen, gelegen ten zuiden van de spoorlijn Groningen - Leeuwarden en ten westen van het Noord-Willemskanaal. De wijk bestaat uit drie verschillende delen. De twee nieuwste delen van de wijk dateren uit de jaren vijftig. Het deel direct ten noorde...

Volledige omschrijving

Stadsparkwijk

De Stadsparkwijk is een wijk in Groningen, gelegen ten zuiden van de spoorlijn Groningen - Leeuwarden en ten westen van het Noord-Willemskanaal. De wijk bestaat uit drie verschillende delen. De twee nieuwste delen van de wijk dateren uit de jaren vijftig. Het deel direct ten noorden van het Stadspark is ook bekend als Laanhuizen. In deze wijk zijn de straten vernoemd naar begrippen uit de Tweede Wereldoorlog zoals Illegaliteitslaan en Verzetstrijderslaan. Het oudste deel, tussen het kanaal, de Paterswoldseweg en de Parkweg, dateert uit de jaren twintig van de twintigste eeuw en staat bekend als Grunobuurt. Aan de namen van de straten in dit deel is nog te herkennen dat dit deel van de wijk ooit is gebouwd als huisvesting voor werknemers van het spoor. De buurt is ontworpen in een verstrakte versie van de Amsterdamse Schoolstijl en de woningen waren de eerste in de uitbreidingswijken met elektrisch licht, kookgas, een closet met waterspoeling en stromend water in de slaapkamers. De Grunobuurt is een van de twaalf wijken in Groningen die is aangewezen voor wijkvernieuwing. Zowel de levendigheid van het centrum als de groene omgeving van het Stadspark zijn gemakkelijk bereikbaar. Door de unieke ligging en de vele uitvalswegen is de Grunobuurt met de auto en de bus prima te bereiken.

Share |
Meer woningen
Meer woningen