Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Helpermaar, Groningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Helpermaar, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 12
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 755.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info
Ten zuiden van het hart van Groningen ontstaat in de wijk Wijert-Zuid een nieuw woongebied met stadse allure, natuurlijk groen en waterrijk blauw: Helpermaar. Dit gebied, op het terrein van het voormalige Martiniziekenhuis, wordt omsloten door de Van Ketwich Verschuurlaan, Verlengde Hereweg en Bordewijklaa...

Volledige omschrijving
Ten zuiden van het hart van Groningen ontstaat in de wijk Wijert-Zuid een nieuw woongebied met stadse allure, natuurlijk groen en waterrijk blauw: Helpermaar. Dit gebied, op het terrein van het voormalige Martiniziekenhuis, wordt omsloten door de Van Ketwich Verschuurlaan, Verlengde Hereweg en Bordewijklaan.

Helpermaar is ideaal gelegen. Met de binnenstad én het Groninger buitengebied binnen handbereik. Zo leef je in de stad, maar waan je je er ook buiten. Kenmerkend voor het woongebied is de stroom van de historische Helpermaar, die als een blauwe draad door het gebied loopt. Het straatbeeld in Helpermaar is levendig en gevarieerd, met een keur aan inspirerende karakteristieke architectuurstijlen. Van strak modern tot klassiek landelijk en van stijlvol vrijstaand en halfvrijstaand tot ruim bemeten in rij.

Bovendien is Helpermaar goed bereikbaar. U fietst in enkele minuten naar de binnenstad. En met de auto zit u in een ommezien op de nabijgelegen autosnelwegen A28 en A7.

Omgeving
De Hondsrugvilla Breed is net als de Basis een rietgedekt landhuis gelegen op een ruime stadskavel. Het grote verschil met de Basis is dat de Breed daadwerkelijk 2 meter breder is dan de basis. Hierdoor ontstaat nog meer ruimte om woonwensen vorm te geven. Op basis van de plattegrond kan naar eigen ­wensen...

Volledige omschrijving
De Hondsrugvilla Breed is net als de Basis een rietgedekt landhuis gelegen op een ruime stadskavel. Het grote verschil met de Basis is dat de Breed daadwerkelijk 2 meter breder is dan de basis. Hierdoor ontstaat nog meer ruimte om woonwensen vorm te geven. Op basis van de plattegrond kan naar eigen ­wensen de woning in gedeeld en zelfs uitbreiden worden met woon­ruimte­modules. Bijvoorbeeld: een kantoor aan huis of een gastenverblijf met badkamer op de begane grond?

Uitgangspunten Hondsrugvilla Breed:
  • Vrijstaand
  • € 740.000 - € 845.000
  • Buitenmaat: ca. 9 meter x 15 meter
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlak: 239 m²
  • Inhoud: 815 m³

Share |
Meer woningen
Meer woningen