Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Helperoostsingel, Groningen
Nieuwbouw:
Helperoostsingel, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 3
Soort: Rijwoning
Prijs: € 320.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info

De stadsvilla's zijn specifiek ontworpen voor dynamische mensen die optimaal willen genieten van wooncomfort en van het moderne stadsleven. Het project is kleinschalig en bestaat uit 6 prachtige stadsvilla's. Twee woningen worden standaard uitgevoerd met 3 volledige bouwlagen. De overige woningen beschi...

Volledige omschrijving

De stadsvilla's zijn specifiek ontworpen voor dynamische mensen die optimaal willen genieten van wooncomfort en van het moderne stadsleven. Het project is kleinschalig en bestaat uit 6 prachtige stadsvilla's. Twee woningen worden standaard uitgevoerd met 3 volledige bouwlagen. De overige woningen beschikken over 4 bouwlagen. Alle woningen bieden op de begane grond ruimte aan een inpandige garage en een lichte tuinkamer welke grenst aan het water. Deze prachtig gelegen tuinkamer kunt u naar wens invullen als bijvoorbeeld eetkeuken, werkkamer of extra slaapkamer. Via een grote schuifpui loopt u zo het terras aan de achterzijde van de woning op. Op de eerste verdieping vindt u de woonkamer met open keuken (ca 45m2). Aan de keuken grenst het zonnige balkon op het zuiden. Vanuit de woonkamer kijkt u door de grote glazen schuifpui uit over het Helperdiep. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een berging en een ruime badkamer. Bij de woningen met 4 bouwlagen bevindt zich op de bovenste verdieping een ruime hobbyruimte welke toegang geeft tot het dakterras.

Omgeving

De 6 riante stadsvilla's worden gerealiseerd in de populaire wijk Helpman. De villa's, gelegen aan het Helperdiep, garanderen maximale privacy en rust midden in de stad.

Share |
Meer woningen
Meer woningen