Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Reitdiep fase 2, Groningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Reitdiep fase 2, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 39
Soort: Appartement
Prijs: € 218.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info
Omgeving
In de tweede fase van het plan ReitdiepHaven wordt onder andere een complex met 39 royale koopappartementen, waaronder twee schitterende penthouses, gerealiseerd. Dit complex ligt aan de rand van ReitdiepHaven en biedt aan de ene kant uitzicht op de landelijke omgeving richting Aduard en Zuidhorn. Terwijl ...

Volledige omschrijving
In de tweede fase van het plan ReitdiepHaven wordt onder andere een complex met 39 royale koopappartementen, waaronder twee schitterende penthouses, gerealiseerd. Dit complex ligt aan de rand van ReitdiepHaven en biedt aan de ene kant uitzicht op de landelijke omgeving richting Aduard en Zuidhorn. Terwijl u aan de andere kant geniet van een prachtig uitzicht over de jachthaven met al z’n bedrijvigheid en even verderop de skyline van Groningen.

De appartementen hebben, afhankelijk van het type, twee of drie slaapkamers en beschikken over een grote woonkamer en keuken, een ruime badkamer, zonnig gelegen balkons, een eigen bergruimte op de begane grond en een eigen parkeerplaats onder een met groen afgedekte parkeerstalling. Vanzelfsprekend zijn er diverse mogelijkheden om uw appartement qua indeling aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Type A:
Deze grote woning ligt op de begane grond en heeft haar eigen tuin met terras.
Indeling: De entree is gelegen aan de centrale hal van het appartementencomplex. In uw hal bevinden zich een toilet en een technische ruimte. De woonkamer met open eetkeuken meet ca. 40 m². Het keukenblok is niet opgenomen in de koopsom en is vrij invulbaar. Er zijn drie slaapkamers (ca. 17, 13,5 en 7,5 m²). De badkamer (ca. 8 m²) is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Desgewenst kunt u hier een ligbad realiseren. In de hal waaraan de slaapkamers en badkamer grenzen, bevindt zich een vaste inloopkast.

Type B:
Dit aan de noordkant gelegen appartement heeft de ochtendzon in de slaapkamers. Van hieruit kijkt u uit over de jachthaven en kunt u boten koers zien zetten richting Reitdiep. De woonkamer ligt op het westen zodat u hier ’s middags en ’s avonds geniet van de zon.
Indeling: De entree van de woning geeft toegang tot de woonkamer met open eetkeuken (totaal ca. 38 m²). Aan de entreehal zijn de drie slaapkamers van 17,7, 10,8 en 8,6 m² gelegen. Tevens liggen aan de entreehal het toilet, de technische ruimte en een badkamer van 6 m², voorzien van een wastafel en douche en de mogelijkheid voor een ligbad en een tweede toilet.

Type C:
Op de westkant liggen de C-appartementen in normale en gespiegelde uitvoering. Met hun balkons op het westen geniet u van de landelijke omgeving en de middag- en avondzon.
Indeling: De entree van de woning geeft toegang tot de woonkamer met open eetkeuken (totaal ca. 41 m²). Aan de keukenzijde is een grote technische ruimte gepland van 6 m², die tevens als bijkeuken kan functioneren. Aan de entreehal zijn de twee slaapkamers gelegen (ca. 14,5 en 10 m²). Tevens liggen aan de entreehal het toilet en de badkamer (ca. 5,7 m²) met een wastafel en douche en de mogelijkheid voor een ligbad en een tweede toilet.

Type D:
Dit appartement is op het zuiden gelegen en biedt zowel uitzicht over de landerijen als over de bedrijvigheid op het Havenplein. Deze vierkamerwoning heeft de mogelijkheid om een slaapkamer te laten vervallen en daarmee een grotere keukenruimte te creëren.
Indeling: De entree van de woning geeft toegang tot de woonkamer met open eetkeuken (totaal ca. 42,90 m²). Aan de entree liggen het toilet en de technische ruimte. De woonkamer biedt toegang tot de hal waaraan de drie slaapkamers zijn gelegen (ca. 15, 8 en 8 m²). Tevens ligt hieraan de badkamer (ca. 7,4 m²) met een wastafel en douche en de mogelijkheid voor een ligbad en een tweede toilet.

Type E:
Met uitzicht op de haven en het Havenplein wordt u wakker met de ochtendzon en geniet u vanaf uw balkon op het zuiden de hele dag van de zon. Deze vierkamerwoning heeft de mogelijkheid om een slaapkamer te laten vervallen en daarmee een grotere keukenruimte te creëren.
Indeling: De entree van de woning geeft toegang tot de woonkamer met open eetkeuken (totaal ca. 40 m²). Aan de entreehal zijn drie slaapkamers gelegen (van ca. 15,3, 8,5 en 8,5 m²). Tevens liggen aan de entreehal het toilet, de technische ruimte en de badkamer (ca. 5,5 m²) met een wastafel en douche en de mogelijkheid voor een ligbad en een tweede toilet.

Type F:
Op de 8e en 9e verdieping van het complex zijn twee penthouses gesitueerd. Deze boven elkaar gelegen woningen zijn door hun grootte en unieke ligging met terrassen op het zuiden, bij uitstek geschikt voor levensgenieters. De hoogte zorgt voor een prachtig uitzicht op en over de ommelanden, terwijl ook het uitzicht richting de stad Groningen magnifiek te noemen is.
Beide penthouses hebben dezelfde indeling; slechts het terras op het zuiden is verschillend. De terrassen zijn dusdanig ontworpen dat er volop genoten kan worden van het zonnige buitenleven, terwijl uw privacy optimaal gewaarborgd is. Beide appartementen hebben een liftopgang en zijn aangesloten op het noodtrappenhuis.
Indeling: De ruime entree geeft toegang tot de riante woonkamer met open eetkeuken (ca. 70 m²). Aan de woonkamer is op het zuiden een serre van 15,5 m² aangebouwd, zodat ’s winters en ’s zomers genoten kan worden van het uitzicht en de zon. Aan de entreehal ligt een slaapkamer van 20 m² met eigen badkamer van 7,5 m² voorzien van wastafel, toilet, douche en bad. Verder beschikt u over twee slaapkamers van respectievelijk 17,8 m² en 13 m², met een apart toegankelijke gastenbadkamer van 4 m² met douche en wastafel. Eventueel zijn de beide badkamers samen te voegen. Ook liggen aan de entreehal een separaat toilet en de technische ruimte.

Share |
Meer woningen
Meer woningen