Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tasman Toren, Groningen
Nieuwbouw:
Tasman Toren, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 221
Soort: Appartement
Prijs: € 198.100 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info

Aan de waterkant, nabij de plek waar het Eemskanaal en het Van Starkenborghkanaal elkaar ontmoeten, staat de Tasman Toren: een markante toren aan de voet van de stad Groningen met een adembenemend uitzicht over de stad Groningen. Een uniek project in Groningen! Het innovatieve project biedt onder meer 2...

Volledige omschrijving

Aan de waterkant, nabij de plek waar het Eemskanaal en het Van Starkenborghkanaal elkaar ontmoeten, staat de Tasman Toren: een markante toren aan de voet van de stad Groningen met een adembenemend uitzicht over de stad Groningen. Een uniek project in Groningen! Het innovatieve project biedt onder meer 221 schitterende appartementen en luxueuze penthouses. U kunt wonen in een prachtig, ruim appartement en u kunt gebruik maken van de hoogwaardige faciliteiten die deze toren biedt: een zwembad, een sauna en een fitnesscentrum alleen voor de bewoners van de Tasman Toren!

 

De appartementen variëren in woonoppervlakte van 80 m2 tot 145 m2. De appartementen in de Tasman Toren zijn voorzien van vouwramen en deze bieden een waanzinnig uitzicht over het water en de stad Groningen. De appartementen beschikken over 2, 3 of 4 slaapkamers en zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur. Elk appartement heeft beschikking over een badkamer met een ligbad, een aparte douchehoek en een wastafel. De wanden van de appartementen zijn afgewerkt. Kortom; u kunt er zo in. Voor elke woning is er minimaal één eigen parkeerplaats. Er is bovendien een huismeester die zorg draagt voor veiligheid en leefgemak.

Rondom de toren vindt u een wandelboulevard met veel groen en een schitterende oplossing om de geparkeerde auto’s aan het zicht te ontrekken. De Tasman Toren bevindt zich op slechts tien minuten fietsen van het centrum van de stad Groningen!

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen