Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villa Praedinius, Groningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villa Praedinius, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 655.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info
Verleden weerspiegeld in het heden                                                                                Net binnen de oude stadswal en aan misschien wel de fraaiste singel van Groningen, Zuiderhaven, ligt de Praediniussingel: een prachtige lommerrijke singel met een lange histori...

Volledige omschrijving
Verleden weerspiegeld in het heden                                                                                Net binnen de oude stadswal en aan misschien wel de fraaiste singel van Groningen, Zuiderhaven, ligt de Praediniussingel: een prachtige lommerrijke singel met een lange historie. De statige, historische panden roepen herinneringen op aan een rijk verleden. Oud en nieuw smelten hier op karakteristieke en architectonische wijze samen. Deze locatie heeft allure en combineert het mooiste van de stad met het beste van deze tijd: rustig wonen aan de rand van het sfeervolle, levendige centrum. Panorama Praedinius
 
Panorama Praedinius                                                                                                         Het uitzicht over de Zuiderhaven zorgt voor een fraai en decoratief schouwspel. Met mooi weer zijn dat de boten en zeiljachten die voorbijvaren en de activiteiten van de roeiers van de naast-gelegen roeivereniging. En midden in het decor van de postmodernistische bouwstijlen van Cascade staat Ultra**, de wulpse dame met haar lange wimpers, een prachtige eigentijds kunstwerk op een door architectuur gedomineerde locatie. De straatzijde toont parkachtig en daardoor sfeervol. De brede singel wordt gedomineerd door een brede groenstrook met een volle bomenrij, waaronder een aantal prachtige kastanjebomen. 
 
Hier wonen is een pre                                                                                                     Deze locatie is uniek en het centrale middelpunt van veel grootstedelijke levendigheid: op loopafstand van het Groninger Museum, de antiquairs,galerieën, kleine winkeltjes en gezellige terrassen aan het Zuiderdiep en de prachtige boten aan de Pottebakkersrijge, dichtbij de gezellige winkelstraten hartje centrum en toch ook in de nabijheid van Centraal Station en de belangrijke uitvalswegen.


Omgeving
Appartementen 1 en 2
Appartement 1 heeft de woonkamer georienteerd op het zuidwesten en een bijzonder royaal terras aan maar liefst 93 m2. De keuken grenst aan de woonkamer en het terras. De slaapkamers hebben en ruim uitzicht op de lommerrijke Praediniussingel. Op de plattegrond is e...

Volledige omschrijving
Appartementen 1 en 2
Appartement 1 heeft de woonkamer georienteerd op het zuidwesten en een bijzonder royaal terras aan maar liefst 93 m2. De keuken grenst aan de woonkamer en het terras. De slaapkamers hebben en ruim uitzicht op de lommerrijke Praediniussingel. Op de plattegrond is een studeerkamer gesitueerd maar het alternatief laat zien dat een slaapkamer op deze plek magnifiek is. Deze slaapkamer is dan aan de badkamer te koppelen. Appartement 2 beschikt over een grote woonkamer met een prachtigterras. Dit appartement heeft de mogelijkheid om een extra zijentree te realiseren voor bijvoorbeeld een praktijk aan huis. Een slaapkamer is gekoppeld aan de badkamer maar ook aan een ruime inloopkast. In plaats van een praktijk kan er uiteraard ook een slaapkamer worden gerealiseerd met uitzicht op de singel en het groen op het Emmaplein.
Appartement 3 en 4
Door de ligging worden de appartementen van alle kanten belicht, waardoor, mede door de open indeling, prachtige lichte ruimten ontstaan. Beide appartementen hebben een royaal balkon dat toegankelijk is vanuit de woonkamer. Door het Franse balkon krijgt de keuken een nog ruimer karakter. Ook voor deze appartementen geldt dat de grootte van de slaapkamers en de  asterbedroom naar eigen idee bepaald kan worden. Deze appartementen beschikken, net als de andere, over een badkamer die te koppelen is aan de masterbedroom. Mocht een aparte doucheruimte voor de resterende slaapkamers gewenst zijn, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Appartement 4 heeft nog toegang tot een prachtig klassiek balkon met uitzicht op de Praediniussingel. 
Appartementen 5 en 6
De appartementen 5 en 6 zijn vrijwel gelijk aan 3 en 4. Beide appartementen hebben nog een extra balkon aan de zijkant. De appartementen hebben over de hele verdieping een plafondhoogte van bijna 4 meter!. Naast de riante oppervlaktes van de appartementen zorgt deze hoogte voor een nog ruimere beleving. De alternatieve indeling laat zien hoe goed de appartementen zijn tekoppelen tot een grote ruimte. Door de indelingsvrijheid zijn er verschillende luxueuze mogelijkheden. Wat dacht u van een biljart-kamer of uw eigen bibliotheek?

Share |
Meer woningen
Meer woningen